Proszę poradzić mi jaką karmą powinnam karmić:
8-mio miesięczną suczkę Cane Corso
i 8-mio letniego Bouviera.
żywienie
Witam Serdecznie
Ciezko podac odpowiednia karme dla psiakow ,bo wszystko zalezy od zasobow finansowych z najwyzszej połki :
Hill's,eagle pack,nutra gold,eukanuba...
Dziekuje
POzdrawiam
Marzena Machnik
Krakvet
Ciezko podac odpowiednia karme dla psiakow ,bo wszystko zalezy od zasobow finansowych z najwyzszej połki :
Hill's,eagle pack,nutra gold,eukanuba...
Dziekuje
POzdrawiam
Marzena Machnik
Krakvet
moze byc tez acana, moze byc bewi dog.. mysle, ze dla akzdego spaiak inna karma.. biorac pod uwage ich wiek oraz aktywnosc.. tym trzeba sie sugerowac.. no a pzoneij skaldem akrmy.. bo niektore wymagaja dodatkowej suplementacji
Mam pytanie do Dr.Jarka !
Mam chorego psa z niewydolnoscia nerek i karmie go karma Royal-Canin Renal RF16 a chcialabym zmienic na Hill's-a-u/d . Prosze mi podpowiedziec czy jest sens ... i ktora z nich jest lepsza w takim przypadku ....Jest to piesek owczarka szkockiego collie ..... prosze o szczera podpowiedz.
Mam chorego psa z niewydolnoscia nerek i karmie go karma Royal-Canin Renal RF16 a chcialabym zmienic na Hill's-a-u/d . Prosze mi podpowiedziec czy jest sens ... i ktora z nich jest lepsza w takim przypadku ....Jest to piesek owczarka szkockiego collie ..... prosze o szczera podpowiedz.
troszkę cierpliwości na prawdę codziennie udzielam odpowiedzi w gabinecie ale na forum nie dam rady być codziennie. Jk ktoś potrzebuje pilnej odpowiedzi w podpisie jest telefon. Ja gdybym miał wybrać to wybrałbym u/d . Mamy leprze wyniki po jej stosowaniu,ale nie jest powiedziane, że u każdego psa będzie tak samo działać.
Przepraszam dr. Jarku ...i dziekuje nie moglam doczekac sie odpowiedzi wiec zdalam sie na intuicje i zamowilam karme u/d i karmie swoje pieski .... i widze ze lepiej przyswajalna jest niz Renal ... widze to nawet po wynikach . A co do telefonu ... przepraszam nie zauwazylam , moze zbyt przejeta bylam choroba moich psow , Jeszcze raz dziekuje.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Informacje
-