bardzo prosze o pomoc
Witam, mam prawie 2 letniego labka ktory ma problemy z uszkami. Bylismy u weta i weterynarz powiedzial ze albo to jest atopowe zapalenie uszu albo uczulenie od karmy. Karmimy go Proformance z jagnieciną( koniecznie musi byc z jagnięciną) wczesniej karmilismy Acaną. Wet nam powiedzial ze Proformance nie jest dla naszego labka bo ta karma ma za duzo energi w sobie a my musimy ograniczac ruch naszemu psiaczkowi bo ma dysplazje. Prosze poradzcie mi jaka karma bedzie dla niego dobra. Weterynarz poradzil nam abysmy kupili na 2 miesiące Royal Canin weterynaryjną odpowiednią dla niego i wtedy okaze się czy to uczulenie na karme( mowil nam ze labki czesto nają takie uczulenia)czy atopowe zapalenie uszu. Panie doktorze slyszalam ze Royal wcale nie jest taka dobra ze ma duzo konserwantow ,czy weterynaryjna też?? Co Pan sądzi o tej karmie bo ja sama juz się pogubilam. ma jeszcze jedno pytanie czy moze lepiej psiakowi podawac suchą karmę-dobrą czy lepiej dotować mu jedzonko. Chcialabym aby moj psiak mial super jedzenie i zastanawiam się nad tą Royal Canin weterynaryjną podaną od weterynarza, prosze o pomoc. Karolina
Prosze napisac mi czy karma Proformance jest naprawde nieodpowiednia dla naszego labka ze wzglegu na za dużą energetyczność.?????Karmimy go Proformance Lamb&rice. Nasza psiana lubi tą karme i chyab nie chcialabym ją zmieniać ale boje się ze po jakims czasie nasz labek przytyje a tego musimy uniknąc ze wzgledu na dysplazje-Karolina
Czekam na odpowiedz
Czekam na odpowiedz
zostawiłbym go na proformasie tylko ograniczyłbym mu ilość. Samego royala uważam za bardzo dobrą karme niestety jakościowo jest lepsza od proformansa.
-
- Informacje
-