BOSCH Junior Bigger Breeds
czy moze mi ktos z panstwa powiedziec cos o tej karmie czy jest to karma klasy premium i czy potrzeba ja uzupelniac witaminami z gory dziekuje
Jedna moja suka była na tej karmie jakis czas- powiem od siebie- dla nas beznadzieja... Jadła ją chetnie, ale tyle wody co wypijała przy tym to byla masakra- no ale to akurat niewielki problem... zioneło jej z pyska, kupska cuchnęly, i bylo ich na tony
Jezeli twojemu psu słuzy to ok, ale i tak bym podawała witaminy, a jezeli duza rasa to dodatkowo preparat z glukozaminą i chonodroityną
Jezeli twojemu psu słuzy to ok, ale i tak bym podawała witaminy, a jezeli duza rasa to dodatkowo preparat z glukozaminą i chonodroityną
dziekuje bardzo tak to jest mlody amstaff
rózniesz mam nieciekawe doświadczenia z tą karma i tez ast i pit na tym były.
Identyczne objawy tylko ze po 2 dniach nie chciały tego ruszyć.
Postawiłam na Acane i u mnie poskutkowało.
Ale pamietać trzeba o tym , iż każde pies inaczej reaguje ta róznego typu karmy.U nas sie nie sprawdziła ale nie jest powiedziane ze Twojemu psu nie bedzie służyła. wybór nalezy tylko do Ciebie pozdrawiam.
Identyczne objawy tylko ze po 2 dniach nie chciały tego ruszyć.
Postawiłam na Acane i u mnie poskutkowało.
Ale pamietać trzeba o tym , iż każde pies inaczej reaguje ta róznego typu karmy.U nas sie nie sprawdziła ale nie jest powiedziane ze Twojemu psu nie bedzie służyła. wybór nalezy tylko do Ciebie pozdrawiam.