Jak poznać czy karma jest kompletna ?
Powinna mieć opakowanie,i czasami miarkę do karmy,i nie moze byc rozdarta,wtedy jest kompletna.
Bardzo śmieszne, jak macie tak pisać to lepiej tego nie róbcie... Ja karmię swojego psa (szczeniaka) karma Purina Dog Chow (nie wiedziałem, że jest słabej jakości dowiedziałem się dopiero z tego forum, zmyliła mnie po prostu marka, z resztą i tak w sklepie nie było innej karmy dla szczeniąt ) i czytałem na internecie, że ta karma jest kompletna, ale Pan Wet z tej stronki pisał, żeby podawać do niej witaminki, dlaczego skoro niby jest kompletna ? I zamówiłem tutaj na stronce witaminki SANAL Puppy, czy mam je stosować jeżeli tak to czy one wystarczą i jakie dawki ? Pozdrawiam !
Ta karma jest kompletnie nieodpowiednia,a nie kompletna.Na worku jest napisane 4 % mięsa,czy to nie jest juz 1 znak do tego,zeby jej nie kupic.Ja wiem,ze akurat nic innego nie bylo w sklepie,ale zmieniajac na Brita(ta sama cena)zrobisz krok do przodu ,a psiak będzie szczęśliwszy. Do tej karmy wsztstko w pełnych dawkach,tak jak zaleca producent.
-
- Informacje
-