Mam pytanie odnośnie karm : ARION Bravo Croc, BRIT Adult Large Breed i BENTO KRONEN Adult Croc 15kg , która z nich jest mimo wszystko lepsza. Niestety ze względów finansowych nie mamy szans na kupno np. ARIONa Adult Maintenance Large Breed, chociaż zdaje sobie sprawę, że byłby na pewno lepszy - za duża gromadka do wykarmienia.
Pozdrawiam
Basia
ARION Bravo Croc czy BRIT Adult Large Breed?
Z tych 3 jak juz to Brit, tylko zamiast Large Breed proponowalabym raczej zwykły Adult (nie sugeruj się napisem dla duzych ras).
Wiem, że możliwości finansowych się nie przeskoczy, ale patrzyłaś chociażby na Boscha/Bewi Doga/Nutre Nuggets/Belcando?
Nie dałoby rady?
Pozdrawiam serdecznie twoją gromadkę
Wiem, że możliwości finansowych się nie przeskoczy, ale patrzyłaś chociażby na Boscha/Bewi Doga/Nutre Nuggets/Belcando?
Nie dałoby rady?
Pozdrawiam serdecznie twoją gromadkę
Ostatnio zmieniony 30 września 2007, 08:15 przez shamrock, łącznie zmieniany 1 raz.
popieram przedmówczynie
mozna ewentualnie trochę dołożyc i kupić 18kg Diamondy za 130zł.
Albo chociaż chicopee za ok 115zł 15kg.
Albo chociaż chicopee za ok 115zł 15kg.
Ciekawostką karmy Brit jest jego opakowanie.Folia z której zrobione są worki odbija promienie słoneczne.To rozwiązanie jest szczególnie przydatne w okresie letnim.Jestem mile zaskoczony,że Czeska karma z dolnej półki ma takie super opakowania,których pozazdrościć im mogą najwięksi producenci karm .
-
- Informacje
-