Czy znacie jakąś niedrogą karmę dla seniora?
Witam! Moi rodzice karmią swojego dziesięcioletniego jamnika karmą TESCO! Od dawna przekonuję ich, że trują psa i w końcu dali się namówić na jakąś lepszą karmę, ale tak w okolicy 100 zł. I właśnie nie wiem co im doradzić, bo nie mam pojęcia o karmach dla seniorów. W tej cenie zauważyłam brita i ariona senior premium. Jeśli moglibyście mi pomóc i coś doradzić, piszcie proszę! Z góry dziękuję. KASIA
Witam Seredcznie
Jamnik zjada mysle ze nie wiecej niz 4,5kg na miesiac....
Rozumiem ,ze chodzi o karme w cenie do 100zł za 15kg czyli starczy tej karmy na ok 3miesiace ,wymienione karmy sa bardzo dobre i w pełni wystarczace wiec zarówno brit jak i arion bedzie dobrym wyborem tu jedynie walory smakowe maja znaczenie...
Dziekuje
Pozdrawiam
Marzena Machnik
Krakvet
Jamnik zjada mysle ze nie wiecej niz 4,5kg na miesiac....
Rozumiem ,ze chodzi o karme w cenie do 100zł za 15kg czyli starczy tej karmy na ok 3miesiace ,wymienione karmy sa bardzo dobre i w pełni wystarczace wiec zarówno brit jak i arion bedzie dobrym wyborem tu jedynie walory smakowe maja znaczenie...
Dziekuje
Pozdrawiam
Marzena Machnik
Krakvet
Mnie tez kusi Arion. Cena przystepna. Teraz kupiłam w sklepie tradycyjnym Purina Dog Chow- nie powiem ile przepłaciłam ale nie kupie tam wiecej. Jak pies zje Purine to kupie Ariona.Katarynka pisze:Dziękuję bardzo za wszystkie porady i odpowiedzi, zamówiłam ariona , pozdrawiam serdecznie. KASIA
-
- Informacje
-