Mój mały ranking karm
Witam! Może mi ktoś doradzić co lepsze będzie dla Goldena Acana czy Bento?
Chyba bento ma przewagę na Acaną choć napawdę nie jest to aż taka zła karma jak można na tym forum wyczytać. Godne polecenia są wersje energetyczne acany szczególnie extreme - jeżeli pies duż pracuje i mieszka na dworze. Dobrymi opiniami również cieszy się wersja z łososiem i ziemniakami dla alergików.
możesz sprawdzić obydwie a Twój pies sam wybierze która mu lepiej zapasi.
pozdrawiam
możesz sprawdzić obydwie a Twój pies sam wybierze która mu lepiej zapasi.
pozdrawiam
Dziękuje za odpowiedz zrobie tak jak napisałeś wypróbuje obydwie,chociaż mojemu żarłokowi wszystko smakuje pozdrowienia
No fajnie.
Pamiętaj, żeby aby ocenić karmę trzeba ją dawać minimum kilka tygodni.
Dla wielu wyznacznikiem są kupy. Oczywiście są one ważne ponieważ świadczą po części o przyswajalności. Obserwuj psa. Karma musi mu smakować, nie przez tydzień czy dwa ale przez prawie całe życie. Oczywiście głodny pies zje prawie wszystko ale nie o to chodzi. To ma być również przyjemność. Obserwuj jego zachowanie czy jest aktywny, mniej, bardziej. Czy się nie drapie za często. Jeżeli wszystko będzie ok,pies będzie wyglądał i zachowywał się ok. To już więcej nie kombinuj. Wielu ludzi właśnie za bardzo miesza, zmienia, bo ktoś napisał że dana karma jest zła a inna lepsza. Wyznacznikiem jakości pożywienia powinien być Twój pies i Twoje bystre oko
pozdrawiam
Pamiętaj, żeby aby ocenić karmę trzeba ją dawać minimum kilka tygodni.
Dla wielu wyznacznikiem są kupy. Oczywiście są one ważne ponieważ świadczą po części o przyswajalności. Obserwuj psa. Karma musi mu smakować, nie przez tydzień czy dwa ale przez prawie całe życie. Oczywiście głodny pies zje prawie wszystko ale nie o to chodzi. To ma być również przyjemność. Obserwuj jego zachowanie czy jest aktywny, mniej, bardziej. Czy się nie drapie za często. Jeżeli wszystko będzie ok,pies będzie wyglądał i zachowywał się ok. To już więcej nie kombinuj. Wielu ludzi właśnie za bardzo miesza, zmienia, bo ktoś napisał że dana karma jest zła a inna lepsza. Wyznacznikiem jakości pożywienia powinien być Twój pies i Twoje bystre oko
pozdrawiam
Witam! Jeżeli chodzi o kupy a raczej ich wielkość to mój pies będąc na Eukanubie długi czas robił je spore o zgrozo próbował je nawet zjadać natomiast jeżeli chodzi o sierść to żadna rewelka raczej matowa.Zastanawiam się czy mogę mu podać Biotynę dodatkowo do karmy
-
- Informacje
-