Acana i jej problem!!!
Acana-właściciele psów karmionych tą karmą mają ogromny problem!!!Po upływie od 4-6 miesięcy od początku karmienia psy zaczynają strasznie śmierdzieć .Te problemy opisują właściciele psów na zagranicznych forach internetowych.Sam koncern delikatnie nie zaprzecza Problem polega najprawdopodobniej ze złego zbilansowania karmy lub niewłaściwych skladników,lecz są to tylko przypuszczenia.
Napisałem Ci ,że nie posiadam linka do forum.Szczegółowych informacji może udzielą osoby które mają ten problem(jeżeli on istnieje?)Moje wiadomości pochodzą z konkurencyjnej firmy więc moze do końca nie są wiarygodne-ocenimy po czasie kto mial rację.
moja kolezanka dosc dlugo karmi acana swoje dwa suczydla (goldeny) a ze bardzo uwaza co daje to jej wczoraj zakablowalam aby uwazala,ale ona jak najbardziej zadowolona. Psice wczoraj widzialam,nic nie smierdza. Wiem o czym piszesz,poniewaz moja sunia( tez golden) tak strasznie capila po Chicken Soup,wchodzilam do mieszkania i wiedzialam ,ze cos nie tak-tak smierdzialo. Wrocilam do troveta i pies nie wydziela smrodku pomimo tego,ze brudny po bieganiu po polach jest przeokrutnie.
-
- Informacje
-