Wiesz pies roznie na zdjeciach wyjdzie. na zywo nie zauwazylam wygietego a tak jak wyzej pisalam na nowych zdjeciach widac ze przytyladirdib pisze:purina pro plan junior glownie
ale tez ryz z miesem i warzywami jak mma wiecej czasu
7 miesieczna suczka.. kiedys za chuda - dzis normalna :)
Ja bym i tak zrobila kontrolne badania - taki profil szczenięcy. Tak dla świętego spokoju. Może faktycznie ma jakieś niedobory i nie ma z czego tych mięśni zbudować? Wtedy trzeba by pomyśleć nad zmianą karmy.
Po co się zamartwiać i liczyć żebra. Ja jestem zwolennikiem kontrolnych badań, a nie robienia wszystkiego "na oko". To młodziutki piesek, i jak teraz w niego nie "włożysz", czego jego organizm potrzebuje do prawidłowego rozwoju, wyjdzie na pewno w problemach doroslego psa.
Po co się zamartwiać i liczyć żebra. Ja jestem zwolennikiem kontrolnych badań, a nie robienia wszystkiego "na oko". To młodziutki piesek, i jak teraz w niego nie "włożysz", czego jego organizm potrzebuje do prawidłowego rozwoju, wyjdzie na pewno w problemach doroslego psa.
Dirdib - strasznie się cieszę, że Twoja malutka tak się poprawiła! Widać że jest zaokrąglona i nie ma żeberek! Jak Wam się to udało podpowiedz, bo moje chłopaki coś ostatnio słabo jedzą i zaczynają być szkieletory Zmieniałaś karmę czy coś dodałaś? Pozdrawiamy!
-
- Informacje
-