Sprawdzone suche karmy dobrej jakości-poczytaj zanim odp
a co sądzicie o karmie PURINA DOG CHOW?
- Ewa&Duffel
- Kontakt:
Nie za dobra. Zdecydowanie lepsza jest Purina Pro Plan.
Co do karmy Koebers to opis jest super!
Marekkis - karmisz płatkami czy krokietami? Co polecasz? Jeśli chodzi o wersję z jagnięciną to już jest - można kupić na Allegro - w ogóle jest tej karmy kilka rodzajów, cena bardzo przystępna biorąc pod uwagę niewielkie dawkowanie.
Muszę nadrobić zaległości i poczytać co tam w karmach słychać!
Na razie
Marekkis - karmisz płatkami czy krokietami? Co polecasz? Jeśli chodzi o wersję z jagnięciną to już jest - można kupić na Allegro - w ogóle jest tej karmy kilka rodzajów, cena bardzo przystępna biorąc pod uwagę niewielkie dawkowanie.
Muszę nadrobić zaległości i poczytać co tam w karmach słychać!
Na razie
Ja obecnie mam Arion Friends For Ever, ale zmieniam na Brita
kupilam kilo eukanuby u weta...
one w ogole jej nie ruszaja!!!
a ja chcialam kupic royala z neta i juz sama niewiem...
czy royal moze byc lepszy smakowo czy cos? zeby jadly go moje spanielki...
bo na eukanube jest wielki bunt!
dobrze ze mialam pozamrazane podroby drobiowe to robie im z kasza...
bo juz tych marketowych karm nie chce kupowac!
one w ogole jej nie ruszaja!!!
a ja chcialam kupic royala z neta i juz sama niewiem...
czy royal moze byc lepszy smakowo czy cos? zeby jadly go moje spanielki...
bo na eukanube jest wielki bunt!
dobrze ze mialam pozamrazane podroby drobiowe to robie im z kasza...
bo juz tych marketowych karm nie chce kupowac!
Również polecam Brita Albo Arion Bravo Croc czy jakoś tak
Mój pies jest cały czas na Royal Canin.
Jeżeli chodzi o małe bokserki to z pełną świadomością polecam RC Medium Junior, Boxer Junior.
Pozdrawiam
Jeżeli chodzi o małe bokserki to z pełną świadomością polecam RC Medium Junior, Boxer Junior.
Pozdrawiam
Zupełnie się nie zgodzę z tym Arionem Premium (swoją drogą to premium nic nie oznacza, ale to odrębny wątek). Wzięłam na Ariona Maintenance i pierwsze 3 składniki to kukurydza, pszenica i ryż Nie wiem jakim cudem to ma się nadawac dla psówRobert A. pisze:Lepszy Brit niz Arion Bravo Crock.Natomiast Arion Premium jest lepszy i to sporo.
Bardzo ok, bo po czym mam ją oceniac? Wyobraź sobie, że wchodzę do sklepu internetowego, nie mam za bardzo pojęcia o karmach i znam się trochę na składach. Chcę wybrac karmę dla swojego psa/kota, więc czytam składy podane na stronie i szacuję sobie która karma odpowiada mi jakością i cenowo. I czy wg Ciebie to jest ok, że składy na stronie i (jak twierdzisz) ten faktyczny różnią się? Skąd na Boga zupełny laik w te klocki, robiący pierwszy raz zakupy w sklepie internetowym ma wiedziec, że jak wejdzie tu to przeczyta taki skład, a jak tu tu przeczyta inny? Bo wg mnie właśnie to nie jest OK. A to, że przy ocenie karmy kieruję się składem zamieszczonym na stronie sklepu (sklep przecież jest odpowiedzialny za poprawne zamieszczanie składów, jak moze napisac o karmie coś, co mija sie z prawdą?) jest zupełnie normalne.
Jeszcze raz napiszę,nie ma wymogów dotyczących opisów internetowych,dlatego każdy(prawie)podaje w takiej formie jak mu pasuje,lub nieświadomie robi błędy.Natomiast na opakowaniach opisy maja sie zgadzac z zawartością(jest na to przepis)dlatego zawsze proszę o podanie opisu karmy z worka nie z internetu
Trochę to dziwne i nie do końca normalne,ale tak jest z tymi stronami internetowymi
Pozdrawiam
Trochę to dziwne i nie do końca normalne,ale tak jest z tymi stronami internetowymi
Pozdrawiam
-
- Informacje
-