Eh...no to podobnie jak w moim przypadku, gdzie się nie spytam o dobra karmę w przedziale 150-160 zł (15 kg.) to każdy mówi, żeby dołożyć i kupić Acanę, Nutre Gold itp. itd, a konkretnej odpowiedzi i tak nie uzyskam...;] Bo przecież gdybym miała te 40 zł więcej to jasne, że kupiłabym Acanę, no ale na dzień dzisiajszy taki przedział jest ostateczny;p No ewentualnie jestem skłonna troche jeszcze dołożyć do karmy z większą wydajnością, ale mniej wiecej wszystkie, którę biorę pod uwagę są wydajne;]
Dziękuję za odpowiedź.Przepraszam ,ale nie zauważyłam wcześniejszych wypowiedzi o Best Chpice.To chyba zamawiamy Chicken Soup Large Breet Adult ponieważ ma mniej białka(23%) i tłuszczu(13%) niż Nutra Gold Breeders Bag. Luśka jest po sterylizacji i na Hilsie j/d a ta karma ma około 18% białka , tłuszczu 14% .Taki skok na 30% białka i 20% tluszczu to może nie od razu? Dojdzie jeszcze Artroflex
Tak masz całkowitą rację....w takim przypadku zdrowotnym psiaka po sterylizacji NGBB nie będzie odpowiednią karmą ze względu na dużą zawartość tłuszczu. Nie jest to zła karma, ale w tym przypadku konkretnym polecam zdecydowanie Chicken Soup Large Breed, a nawet może kiedyś się przyda Adult Lighthannka pisze:Dziękuję za odpowiedź.Przepraszam ,ale nie zauważyłam wcześniejszych wypowiedzi o Best Chpice.To chyba zamawiamy Chicken Soup Large Breet Adult ponieważ ma mniej białka(23%) i tłuszczu(13%) niż Nutra Gold Breeders Bag. Luśka jest po sterylizacji i na Hilsie j/d a ta karma ma około 18% białka , tłuszczu 14% .Taki skok na 30% białka i 20% tluszczu to może nie od razu? Dojdzie jeszcze Artroflex
I uważaj na ilości Arthroflexu żeby nie przesadzić w drugą stronę, ponieważ ChS Large Breed ma bardzo dużą zawartość substancji na stawy....dlatego też Arthroflex tylko i wyłącznie w profilaktycznych ilościach Pozdrawiam
To zamawiamy. Dziękuję , bardzo mi były potrzebne te słowa i potwierdzenie, bo nie znam się tak jak TY , Robert,Gośkaa. Zobaczymy jak Luska to przyjmie....czy będzie smakowało i nie będzie zadnych sensacji.Będziemy ją oczywiście wprowadzać małymi kroczkami.
Dziękuję jeszcze raz
Dziękuję jeszcze raz
Tak generalnie to środków na stawy nie można przedawkować, ale oczywiście nie ma sensu przesadzać, bo tanie nie są, i zbyt duże ilości wcale "bardziej" nie pomogą, organizm przyswoi tyle ile potrzeba, a resztę wydali, więc nie ma sensu lać za dużo Zwłaszcza przy dobrych karmach
-
- Informacje
-