Chcialabym kupic PROFILUM Adult Medium Sensitive Lamb & Rice, jednak dla psa ktory musi miec w miare duze granule, ale bez kurczaka. Jak sie ma wielkosc tych granulek np do PROFILUM Adult Maxi Chicken ?
Pozdrawiam i dziekuje

Zgadzam się w pełni z tym co kolega napisał... mam również opinię od weta pracującego w sieci Kakadu, a oni handlują tą karmą, i jest dokładnie tego samego zdania... a może i gorszegoOWCZARZ2 pisze:Chciałem tyko pomóc i służyć moją skromną osobą, poradą.
Jak dla mnie karma wogóle nie godna polecenia.
W składzie duża ilość nie potrzebnych wypełniaczy, pszenicy, kukurydzy, a cena z kosmosu jak na tak kiepski skład.
W dodatku promocja duży worek gratis do karmy 15 czy 12 kg mówi sama za siebie. Żaden szanujący producent nie zrobiłby do przyzwoitego produktu takiej promocji.
Dość nieźle są rozreklamowani po sklepach zoologicznych, widać postawę typowo promarketingową.
Jak dla mnie cena między 150 a 190 zł zupełnie nieadekwatna do marnej jakości. Nie warta żadnego zainteresowania.
No ale to Pani zwierzak więc Pani decyzja czym karmićjeśli nie widzi Pani w tej cenie niczego sensowniejszego (a jest naprawdę duży wybór karm dwie klasy lepszych w tej cenie) to proszę kupić. Co do wielkośći granulek nie wypowiem się, bo nie stosowałem. Pzdr.
P.S. Wersja medium tak przypuszczam nie będzie mieć zbyt dużych granulek.
Jeśli już alternatywa dla Pro Plan-u to już kierowałbym się w stronę Acany, podobna cena co Profilum a karma o dwie klasy przynajmniej lepsza.
Nie wiem czy ktoś Pani tu pomoże, bo nie przypuszczam aby zbyt wiele osób karmiło tą karmą...tak jak pisałem poprostu cena jest kosmiczna jak na tak kiepski skład.
Heh to samo miałem napisać, że Acana jest nawet sporo lepsza od Pro Plan a co dopiero porównywać z Profilumgoskaaa pisze:Ja bym zdecydowanie wybrała Acanę, nawet zamiast Puriny Pro Plan, nie mówiąc już o Profilum... to naprawdę karma miernej jakości, konserwowana chemicznie, nafaszerowana zbożami i z minimalną zawartoscią mięsa... Jest na poziomie kapkę wyższym niż Dog Chow wg mnie, a kosztuje zdecydowanie za dużo...
aga chce coś bez kurczaka a BB nie spełnia tego warunku. Granulki tez ma pewnie nie specjalnie duze ( z założenia dla ras różnej wielkosci)Robert A. pisze:aga wawa możesz kupić Breeders Baga 20 kg 158 zł,małe dawkowanie a jakość kozacka.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości