belcando
Witam Chiałbym kupić karmę belkando large breed karmił ktoś tą karmą jakie są wasze opinie na temat tej karm. Mój pies to rottweiler 8 miesięczny i jes strasznym niejadkiem słyszałem że ta karma smakuje wszystkim niejadką prubowałem dawać mu brirt hilsa royala ale niechce ich ruszyć zie tylko z ręki ale tylko kilka ziarek Co mam zrobić żeby zaczołnormalnie jeść są może jakieś dodadki na lepszy apetyt, do tej pory był na gotowanym. POMOCY
Ja na Belcando złego słowa nie powiem, odchowałam na tej karmie 2 psy. I nie było nigdy żadnych problemów. Składu nie ma rewelacyjnego, przynajmniej dla potrzeb moich psów, ale jest bardzo fajnie przyswajalna, ma przyjemny zapach i faktycznie jest dość smakowita. Ma dobrą zawartość mięsa w białku ogólnym (wg producenta to aż 80%)...
W zamian za RC, Eukanube i Hillsa, masz karmę w dobrej jakości, przyzwoitej cenie...
W zamian za RC, Eukanube i Hillsa, masz karmę w dobrej jakości, przyzwoitej cenie...
-
- Kontakt:
czy ja dobrze zauważyłam, że karma BELCANDO DINNER 25 KG. kosztuje teraz 238 zł. a kosztowała 179zł. Skąd taka wielka różnica w cenie?
taka różnica , bo jeśli w wakacje kosztowała ok 52 euro to teraz 52*4.6=239 zł
-
- Informacje
-