CO MOGĘ PODAWAC SZCZENNEJ SUNI OWCZARKA NIEMIECKIEGO
witam serdecznie!-chcialam zapytac co moga panstwo polecic dla 2 letniego owczarka niemieckiego-tydzien temu ja pokrylismy i jeszcze nie wiemy czy bedzie szczenna ale na wszelki wypadek chcialabym podawac suczce jakies preparaty dla ciezarnej suni-dostaje karme arion puppy large ale to chyba za malo w tym okresie-prosze o odpowiedz jak wspomódz sunie w tym okresie?dziekuje!
Witajcie!bardzo dziekuje za odzew i porady.zastanawiam sie czy ktoś z was zna jakies dobre witaminy dla suni w tym trudnym dla niej okresie?arion który dostaje jest dobrze zbilansowaną karmą ale w okresie ciąży pewnie to niewystarczajaca dawka-pozdrawiam!
Podsyłam CI linki o tematyce karmienia suki w ciąży na PW bo nie wiem czy można zamieszczać tutaj linki
Samych nazw dobrych witamin nie znam dlatego też nic Ci polecić nie mogę. Poczytaj wątki, które Ci podesłałam może Ci chociaż trochę pomogą
Samych nazw dobrych witamin nie znam dlatego też nic Ci polecić nie mogę. Poczytaj wątki, które Ci podesłałam może Ci chociaż trochę pomogą
-
- Informacje
-