Witam
Mam pytanie odnośnie suchej karmy dla 1,5 rocznego huskiego( suczka). Nie jest to mój piesek, ale sąsiada który, powiem tak dba na tyle na ile może. Zawsze dawałam suni jakieś smakołyki, ale teraz chcę jej kupować suchą karmę. Kupiłam Royala ale nie chce jej jeść, kiedys kupiłam u siebie w sklepie Frolic( wiem, że to nie jest najlepsza karma) i zjadła z wielką chęcią.
Moje pytanie brzmi, czy w tych lepszych karmach jest jakaś, która jest tak miękka i duża jak Frolic??
Pozdrawiam
Wilgotna i duża sucha karma- jaka?
Na tą chwilę nie przypominam sobie karmy dobrej jakościowo o konsystencji podobnej do Frolica (nie wliczając psich konserw).
Nie wiem czy chetne zjadanie Frolica jest akurat spowodowane że ma miekkie kawałki...czy nie jest to raczej sprawa sztucznych wabików smakowych....
Nie mniej zdarzają się psy którym karma sucha nie podchodzi (tak jak moj pies)....wyjscie jest proste....zamiast kupowac karmy nedznej jakosci jak Frolic...wystarczy sucha karme dobrej jakosci lekko moczyc wodą, wtedy pies chetniej zjada mokre mieksze granulki.
Ja tak karmię swojego psa z powodzeniem
Nie wiem czy chetne zjadanie Frolica jest akurat spowodowane że ma miekkie kawałki...czy nie jest to raczej sprawa sztucznych wabików smakowych....
Nie mniej zdarzają się psy którym karma sucha nie podchodzi (tak jak moj pies)....wyjscie jest proste....zamiast kupowac karmy nedznej jakosci jak Frolic...wystarczy sucha karme dobrej jakosci lekko moczyc wodą, wtedy pies chetniej zjada mokre mieksze granulki.
Ja tak karmię swojego psa z powodzeniem
-
- Informacje
-