jaką karme dać psu chuskiemu

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

nati8

27 lipca 2009, 10:40

jaką najlepiej dawać karme psu chuskiemu gdy zbytnio nie chce jeść suchej karmy :?: :?: :?: :?:
OWCZARZ2

28 lipca 2009, 22:18

Proponuje użyć wyszukiwarki była cała masa tematów co zrobic gdy pies nie chce jeść suchej karmy 8)

Tak a propo, nie chcę być niemiły, ale prośba do wszystkich którzy szukają tu odpowiedzi na nurtujące pytania.

Naprawdę warto czasem użyć wyszukiwarki a nie poraz enty pytać się tego samego- jaką karmę radzicie kupić psu z kilkudziesięciu dostępnych na rynku, czy co zrobić gdy pies nie chce jeść.
Poszperanie za tym nie boli- po to m.in. jest właśnie wyszukiwarka.

A nie pisanie tak jak osoba w wątku "najlepsza karma", że "nie chce jej się czytać połowy forum".

My stali bywalcy czyli Robert A, goskaa i moja skromna osoba- od paru lat staramy się służyć swoją pomocą i odpowiadać na nurtujące pytania gdy ktoś ma naprawdę problem czy nie może się zdecydować spośród kilku karm itd....
Byliśmy tu na tym forum, jesteśmy i pewnie będziemy dalej...ale szanujcie proszę też nasz czas i jeśli można trochę samemu poszperać na tematy rzeka któe były wałkowane tyle razy to warto to zrobić :)
dr_Fell

29 lipca 2009, 10:53

Tak z ciekawości - zmieniałeś nicka ? ;)
OWCZARZ2 pisze: My stali bywalcy czyli Robert A, goskaa i moja skromna osoba- od paru lat staramy się służyć swoją pomocą i odpowiadać na nurtujące pytania
OWCZARZ2

OWCZARZ2

29 lipca 2009, 11:31

dr_Fell pisze:Tak z ciekawości - zmieniałeś nicka ? ;)
OWCZARZ2 pisze: My stali bywalcy czyli Robert A, goskaa i moja skromna osoba- od paru lat staramy się służyć swoją pomocą i odpowiadać na nurtujące pytania
OWCZARZ2

Tak zmieniałem- wczesniej byłem pod nickiem OWCZARZ a teraz jestem OWCZARZ2 :) Wystarczy przejrzec forum-wyszukiwarke :)

No moze troche sie przejezyczyłem z tymi latami, ale już 3 rok jesteśmy tu na forum i pomagamy innym:)
Czy taka odpowiedź Cię satysfakcjonuje Drogi Kolego? :wink:
dr_Fell

30 lipca 2009, 10:37

Jasne :) 3 lata to też "parę lat" ;)
OWCZARZ2

30 lipca 2009, 14:23

Ciesze się :)
ODPOWIEDZ
  • Informacje