Josera Profi-Line
Ja od 2 m-cy mieszam swoim szczenietom RC Junior z karmą F-my Jossera Family. Moje szczenięta doskonale ja tolerują i bardzo dobrze przybieraja na wadze. Ja ta karme dla szczeniąt polecam, nie tylko ze wzgledu na cenę.
zdecydowałem się jednak na: Josera Festival
z linii: Josera Emotion
http://www.josera-polen.de/heimtier/pag ... n-line.php
z linii: Josera Emotion
http://www.josera-polen.de/heimtier/pag ... n-line.php
Jakoś nie mam zaufania do karm które są zbyt tanie - w szczególności gdy ta sama firma ma w ofercie 2x droższą (ale ciągle i tak taaanio)
Mój sznaucer mini zjada własciwie wszystko i nie mam problemów z uczuleniem na żadną karme, ale karmy Josera smakują mu zdaje się wyjątkooowo ... nawet latem, w okresie upałów nie było problemów - zjadał ze smakiem.
Była SensiPlus była Festival, a jutro znów kupuję SensiPlus (z kaczką - zmieniam mu trochę smak)
Od ponad pół roku zajada tylko Josere i pies jest zdrowy, żywy, sierść ładna - mogę tylko same plusy mówić na temat karm Josery (nie wspomnę o tym że małe brykieciki są idealne dla małych ras - choć mój Bax zjadał i dużo większe bezproblemowo )
Mój sznaucer mini zjada własciwie wszystko i nie mam problemów z uczuleniem na żadną karme, ale karmy Josera smakują mu zdaje się wyjątkooowo ... nawet latem, w okresie upałów nie było problemów - zjadał ze smakiem.
Była SensiPlus była Festival, a jutro znów kupuję SensiPlus (z kaczką - zmieniam mu trochę smak)
Od ponad pół roku zajada tylko Josere i pies jest zdrowy, żywy, sierść ładna - mogę tylko same plusy mówić na temat karm Josery (nie wspomnę o tym że małe brykieciki są idealne dla małych ras - choć mój Bax zjadał i dużo większe bezproblemowo )
malutkie - jak małych ras
-
Robert - wzięłam na próbę wór Josery Optiness , to jedyna Josera bez kukurydzy - chrupeczki jak się patrzy - duże, chrupiące (wielkości RC Giant) - wczoraj zaczeliśmy wór, smakujeRobert A. pisze:Szkoda tylko ,ze rozmiary chrupek jak dla małych ras.
pozdr.
-
- Informacje
-