york, chihuahua - czym karmić?
-
Jaki skład ma ta karma? dzięki z góry za odpowiedź
-
Moja mama karmi chihuahuę na zmianę suchą karma i karma z puszki. Lepiej nic innego nie dawać bo potem pies ma problemy żołądkowe ale może macie inne doświadczenia?
Witam mam pytanie posiadam małą suczkę chihuahua, ma dopiero 4 miesiące karmię ją 3 razy dziennie posiłki ma ważone żeby dostawać odpowiednią dzienną dawkę, między posiłkami oczywiście dostaję smaczki ale tylko w nagrodę, dodatkowo ma do gryzienia kostki taki sztuczne białe. Rozumiem to że jako szczeniak i tak mimo tego wszystkiego ciągle "drapie w lodówkę";-). Ale kompletnie nie rozumiem dlaczego mimo pilnowanie właściwego karmienia piesek tyje. Dziękuję z góry za pomoc.
takiego szczeniaczka ciężko zatuczyć . Możesz policzyć psiakowi żeberka palcami?
Ja swojego yorka karmie Bozita przeznaczona dla małych psów. Ma świetny skład i gwarancje jakości która daje producent , wiec w razie co można ja zwrócić lub zamienić .
-
Karmie bozita , bardzo dobre karma i skład tez niczego sobie
-
Spróbuj BOZITA ROBUR SENSITIVE GRAIN FREE CHICKEN. Jest to pełnowartościowa karma, bez dodatku zbóż, wyprodukowana z wysokiej jakości mięsa ze szwedzkich kurczaków. Zasmakuje nawet najbardziej wybrednym i wrażliwym pieskom
-
- Informacje
-