Szukam opinii na temat karmy bozita robur genuine lamb&rice (23/13)
Macie jakieś konkrety
Pozdrawiam
BOZITA
Ja zawsze zaczynam od dogfoodanalysis żeby sprawdzić skład. W tym przypadku wygląda to tak:
rice, fresh swedish lamb meat, maize protein, maize germ, lamb meat meal, maize meal, animal fat, lamb broth, minerals, linseed meal, beet pulp, potato protein, lactic acid, dried rosemary, molasses, yeast, taurine, B-1.3/1.6-glucan, glucosamine, chondroitin sulphate.
Mnie to zniechęca to próbowania tej karmy. Tym bardziej, że cenią się wysoko.
Myślę, że cena może wynikać z tego, że jest produkowana w Skandynawii a tam koszty pracy są bardzo wysokie.
rice, fresh swedish lamb meat, maize protein, maize germ, lamb meat meal, maize meal, animal fat, lamb broth, minerals, linseed meal, beet pulp, potato protein, lactic acid, dried rosemary, molasses, yeast, taurine, B-1.3/1.6-glucan, glucosamine, chondroitin sulphate.
Mnie to zniechęca to próbowania tej karmy. Tym bardziej, że cenią się wysoko.
Myślę, że cena może wynikać z tego, że jest produkowana w Skandynawii a tam koszty pracy są bardzo wysokie.
Bo kolego w karmie tej nie ma ŻADNYCH substancji poprawiających smak czy zapach, więc nie zawsze jest chętnie jedzona przez psy.boguś pisze:No niestety drugi taki przypadek w mojej karierze żaden z 4 psów nie zainteresował się tą karmą
Ale w Skandynawii mają hopla na tym punkcie, są bardzo restrykcyjne normy odnośnie produkcji karm
-
Bozita robur genuine lamb&rice to zdecydowanie godna uwagi sucha karma dla psów, szczególnie tych majacych problemy trawienne. Ponadto świetnie spełnia potrzeby żywieniowe dorosłych psów o normalnej aktywności. Zawiera tylko wysokiej jakości białko zwierzęce - szwedzką jagnięcinę, a dodatek rozmarynu nadaje karmie delikatności.
-
No ja polecam bozite my od małego szczeniaczka karmimy Borcia i mu służy . Zmieniliśmy teraz na karmę dla dorosłych psow bo mu się podroslo
-
- Informacje
-