Sprawdzone suche karmy dobrej jakości-poczytaj zanim odp
-
Również polecam bozite . Moje pupilki ja uwielbiają
Taka z wyższej półki to na pewno Caniwild, 80% mięsa, reszta to tez same dobre składniki, bo ma w składzie warzywa, owoce, zioła. Ogólnie warto, jak macie większy budżet na zarcie dla swojego psiego przyjaciela. Oczywiscie trzeba tez pamiętać o tym, że dieta musi być roznorodna, zwierzak nie moze jesc tylko i wyłącznie suchych kulek.
Karma dla kota musi być przede wszystkim dobrej jakości. Trzeba czytać skład, bo czasem nie jest najlepszy... I przede wszystkim trzeba dostosować karmę do wieku i stanu zdrowia kota, zwłaszcza jak np. kot jest kastrowany. i dlatego kupuje karmy premium Bozita.
Mój pierwszy post, więc Witam Was i proszę o radę. Od tygodnia mam szczenię cao. Suczka ma prawie 5 m-cy. W hodowli karmiona RC giant puppy. Żeby oszczedzić dodatkowego stresu zwiazanego ze zmianą domu, suka dostaje tę samą karmę. Pies jest zdrowy o umiarkowanej aktywności, odchody w porządku.Planuje skarmić jeden worek i przejść na coś innego. Pani weterynarz popiera ten pomysł entuzjastycznie i zasugerowała acanę. Czy moglibyście polecić jeszcze jakieś karmy stosownie do wieku i docelowego rozmiaru, z budżetem do ok 13 zł/kg ? Czy karmy takie jak Brit Care, Nutra Gold Breeders Bag, Fitmin były by odpowiednie? Dzięki za pomoc.
Cześć! A zastanawiałaś się nad Eukanubą? U nas (owczarek niemiecki) w zasadzie ta sprawdza się najlepiej. Z tego co kojarzę, to z pewnością mieści się w tym podanym przez ciebie budżecie. Ma fajny skład no i smakuje pieskomIndira pisze: ↑24 marca 2021, 06:28Mój pierwszy post, więc Witam Was i proszę o radę. Od tygodnia mam szczenię cao. Suczka ma prawie 5 m-cy. W hodowli karmiona RC giant puppy. Żeby oszczedzić dodatkowego stresu zwiazanego ze zmianą domu, suka dostaje tę samą karmę. Pies jest zdrowy o umiarkowanej aktywności, odchody w porządku.Planuje skarmić jeden worek i przejść na coś innego. Pani weterynarz popiera ten pomysł entuzjastycznie i zasugerowała acanę. Czy moglibyście polecić jeszcze jakieś karmy stosownie do wieku i docelowego rozmiaru, z budżetem do ok 13 zł/kg ? Czy karmy takie jak Brit Care, Nutra Gold Breeders Bag, Fitmin były by odpowiednie? Dzięki za pomoc.
-
Cześć! Bardzo się cieszymy, że jesteś z namiIndira pisze: ↑24 marca 2021, 06:28Mój pierwszy post, więc Witam Was i proszę o radę. Od tygodnia mam szczenię cao. Suczka ma prawie 5 m-cy. W hodowli karmiona RC giant puppy. Żeby oszczedzić dodatkowego stresu zwiazanego ze zmianą domu, suka dostaje tę samą karmę. Pies jest zdrowy o umiarkowanej aktywności, odchody w porządku.Planuje skarmić jeden worek i przejść na coś innego. Pani weterynarz popiera ten pomysł entuzjastycznie i zasugerowała acanę. Czy moglibyście polecić jeszcze jakieś karmy stosownie do wieku i docelowego rozmiaru, z budżetem do ok 13 zł/kg ? Czy karmy takie jak Brit Care, Nutra Gold Breeders Bag, Fitmin były by odpowiednie? Dzięki za pomoc.
W naszym sklepie z pewnością znajdziesz wiele propozycji produktów, które przypadną Ci do gustu! Z czystym sercem polecamy ci DOLINA NOTECI Premium MIX 10 SMAKÓW - 30x800g
Ten zestaw mix smaków mokrej karmy sprawia, że pies będzie jadł ze smakiem, a Ty nie będziesz musiała martwić się o jego zdrowie. Karma dostarcza wielu cennych składników mineralnych i odżywczych
Kod: Zaznacz cały
https://www.krakvet.pl/product-chy-25802-DOLINA-NOTECI-Premium-MIX-10-SMAKOW-30x800g.html
KrakVet.pl
Dzięki za wskazówki. Eukanuba raczej odpada, bo chcę zmienić karmę na lepszą niż RC tzn. mniej wypełniaczy zbożowych, lepiej przyswajalne składnik. Mokra karma jest ciekawym rozwiązaniem, ale czytam, że wymaga potrojenia dawki w stosunku do suchej, więc byłyby to min. 2 puchy dziennie, a to już grubo ponad budżet. Mam też wątpliwości, co odpowiedniego zbilansowania tej karmy dla szczeniąt ras olbrzymich. W każdym razie dzięki.
Hej,
Czy ktoś ma sprawdzoną suchą karmę niskotłuszczową dla psa z nawracajacymi biegunkami? To pewnie kwestią indywidualna i co jednemu pomogło nie musi się sprawdzić u drugiego, ale będę wdzięczna za sugestie od czego zacząć poszukiwania lekkostrawnej karmy
Czy ktoś ma sprawdzoną suchą karmę niskotłuszczową dla psa z nawracajacymi biegunkami? To pewnie kwestią indywidualna i co jednemu pomogło nie musi się sprawdzić u drugiego, ale będę wdzięczna za sugestie od czego zacząć poszukiwania lekkostrawnej karmy
-
Witaj!
W naszym sklepie znajdziesz szeroki wybór delikatnych i lekkostrawnych karm odpowiednich dla zwierząt o wrażliwych żołądkach!
Nasi klienci pokochali produkty od Doliny Noteci, a w szczególności DOLINA NOTECI Premium Perfect Care Allergy - mokra karma dla psa alergika To pełnoporcjowa, lekkostrawna karma dedykowana psom z alergią lub nietolerancją pokarmową.
Sprawdź sam
Kod: Zaznacz cały
https://www.krakvet.pl/product-chy-27875-DOLINA-NOTECI-Premium-Perfect-Care-Allergy-mokra-karma-dla-psa-alergika-185g.html?query_id=1
-
- Informacje
-