Witam serdecznie, planuje kupić mojej 6 - cio letniej labradorce karmę firmy Bozita i bardzo proszę o opinie i który rodzaj najlepiej wybrać.
Bardzo proszę o jakieś opinie na temat tej karmy, pozytywne, jak i negatywne,pozdrawiam.
Karma Bozita
hm można prosić o link wszędzie są jakieś pojedyncze słowa o tej karmie ale nie ktore są sprzeczne
Ja moją suczke border colie nią karmie i jestem zadowolona jest to strasznie wybredny pies uważam że jest to dobra karma patrze na mojego psa i ma dużo lepszą sierść i dobrą forme po za tym dużym atutem jest jej stosunkowo niska cena bo moim zdaniem royal moim zdaniem ma ceny z kosmosu po za tym nie każdego stać na taką karme.
Pytanie z mojej strony czym sie kierować w doborze karmy dla psa zakładając że nie ma alergii lub innych problemów
Patrząc na skład jakie proporcje powinna mieć dobra karma w sensie ile białka tłuszczy itd.
Ja moją suczke border colie nią karmie i jestem zadowolona jest to strasznie wybredny pies uważam że jest to dobra karma patrze na mojego psa i ma dużo lepszą sierść i dobrą forme po za tym dużym atutem jest jej stosunkowo niska cena bo moim zdaniem royal moim zdaniem ma ceny z kosmosu po za tym nie każdego stać na taką karme.
Pytanie z mojej strony czym sie kierować w doborze karmy dla psa zakładając że nie ma alergii lub innych problemów
Patrząc na skład jakie proporcje powinna mieć dobra karma w sensie ile białka tłuszczy itd.
Mój pies tę karmę uwielbia,chociaż zwykle do suchych ma dystans.Podobnie puszkową.Ale po żadnej karmie nie miał tak koszmarnie cuchnących gazów,a próbowaliśmy wielu.to chyba nie jest zdrowy objaw.
-
Cześć!Marcinekkk pisze: ↑27 marca 2012, 20:01Witam serdecznie, planuje kupić mojej 6 - cio letniej labradorce karmę firmy Bozita i bardzo proszę o opinie i który rodzaj najlepiej wybrać.
Bardzo proszę o jakieś opinie na temat tej karmy, pozytywne, jak i negatywne,pozdrawiam.
Nasi klienci pokochali tę karmę Bozita:
Kod: Zaznacz cały
https://www.krakvet.pl/product-chy-23928-BOZITA-Miesne-kawalki-z-losiem-w-galaretce-dla-psa-16x370g.html?query_id=3
Karma zaspokaja potrzeby psa na składniki pokarmowe i witaminy. To doskonały produkt, który może stanowić fundament codziennego żywienia.
KrakVet.pl
Cześć! Planuje dla swojego owczarka niemieckiego kupić karę Bozita. Którą polecacie najbardziej? Pies ma dwa lata, jest aktywny bardzo, nie doskwierają mu żadne alergie, ale ograniczam podawanie mu zbóż i mięsa z kurczaka. Jakieś propozycje?
-
- Informacje
-