co się dzieje z firmą krakvet?
Co się dzieje z firmą? Od jakiegoś czasu firma stała się niestety mocno niesolidna. Oferta niby bogata, jak zawsze. Po zakupie i przelaniu pieniędzy okazuje się, że kupionych rzeczy nie ma na stanie. Mają przyjechać najpierw "jutro", potem za tydzień, potem "powinny być w najbliższym czasie" itd. Zamówiłam karmę na jakieś 3 tygodnie przed końcem zapasów a i tak nie doczekałam dostawy Nie można się dodzwonić, najpierw kilkakrotnie puszczana jest informacja o zajętych liniach, potem prośba o pozostawenie wiadomosci na poczcie. Wiadomosci pozostawione - bez odzewu. Maile z pytaniem o losy zamówienia - bez odzewu. Stawia to - bądź co bądź - stałych klientów w mocno niekomfortowej sytuacji.
No właśnie? Co jest? Mam takie same problemy. Zresztą wystarczy spojrzeć na ostatnie komentarze na allegro
witam,
uprzejmie prosimy o podanie numeru zamowienia lub o kontakt na marek@krakvet.pl - od ok 2 tygodni nie powinno byc problemu z kontaktem telefonicznym z nami dzieki wewnetrznej centrali telefonicznej jak rowniez odpowiadamy na kazdego maila - prosze o wiecej szczegolow lub o kontakt na moj adres email...
pozdrawiam,
Marek Batko
Krakvet
uprzejmie prosimy o podanie numeru zamowienia lub o kontakt na marek@krakvet.pl - od ok 2 tygodni nie powinno byc problemu z kontaktem telefonicznym z nami dzieki wewnetrznej centrali telefonicznej jak rowniez odpowiadamy na kazdego maila - prosze o wiecej szczegolow lub o kontakt na moj adres email...
pozdrawiam,
Marek Batko
Krakvet
-
- Informacje
-