![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
1. Jak przestawić zwierzaka na tylko suchą karmę tzn zmniejszać dawki ryżu i dawać tylko suchą karmę ?
2. Czy ten Royal Canin Junior Maxi może być dla pieska ( po tym co przeczytałem wiem już że nie jest to najlepsza karma) bo gdzieś mi się obiło o uszy że jeśli chodzi o te karmy dla juniorów to są lepsze niż adult ale może to tylko różna wielkość chrupków.:/
3. Chciałbym puki piesek jest mały i rośnie dostawał jak najlepszą karmę do 200zł bo będzie powiedzmy worek 15kg starczał na miesiąc (przy dawkowaniu 350g na dzien) jaką karmę polecacie do tej kwoty dla szczeniaka?
4.Wiadomo jak pies będzie dorosły to będzie jadł powiedzmy 500g karmy a to wiąże się z wydatkami nie stać mnie na to by kupować mu karmę za kwotę powyżej 200złwięc na jaką karmę polecacię zmienić ?
To co ja przeczytałem sledząc forum w grę wchodzi Acana, ToTW,Orijen, i z tańszych Brit
Możliwe że uda mi się dostać Acane do 200zł tak a by starczyła na miesiąc dla juniora.Czy jest to mądry pomysł przy tak małych środkach aby zmienić dorosłemu psu Akane na Brita aby uciąć troszkę koszty.