Witam!
Pierwszy post na forum i od razu z takim pytaniem. Otóż zamówiłem pierwszy raz karmę w KrakVecie dokładnie Acana Puppy Large Breed 13,5 kg. Przesyłka w terminie, kurier dzisiaj przywiózł. Otworzyłem karmę i przesypałem do innego zamykanego opakowania, gdyż Acana takiego nie posiada. Wsypałem swojej suni na spróbowanie, no i nie ma problemu wcinała aż się uszy trzęsą Tak z ciekawości zacząłem oglądać opakowanie no i się trochę wku... zdenerwowałem Data do spożycia 22 JAN 11 !! . Mogę podawać przeterminowaną karmę swojemu psu ?? (ONka) Nic jej nie będzie ??
Przeterminowana karma
-
Ja bym reklamowała, tak duży sklep nie powinien sprzedawać takich bubli....
Jeżeli worek był nietknięty to nie powinno psu zaszkodzić
Jeżeli worek był nietknięty to nie powinno psu zaszkodzić
Znając życie ciężko będzie z reklamacją, jeśli worek już otwarty. Podczas otwierania nie zauważyłem, żeby worek był gdzieś naruszony. Wygląda to na wciskanie jakiś leżaków magazynowych nieświadomym klientom a powiem szczerze, że nie przyszło by mi do głowy, ze taka porządna firma takie numery może odstawiać. No nic, napiszę do KrakVet maila, ale i tak to pewnie nic nie da. Pewnie pierwsze i ostatnie zakupy tutaj. Jak piszecie, że raczej nic złego nie powinno się dziać, to niech tam wcina bo widzę,że jej smakuje, natomiast mi trochę niesmak pozostał... dzięki za odp
proszę nie bać się o stan zdrowia psa na pewno się nic nie stanie. A sam zakup pilnie reklamować na naszej infolini. Hurtownicy czasami też wciskają nam towar i upychają buble pomiędzy innymi workami. Nie zawsze to wychwycimy. Dokładamy wszelkich starań aby się to działo ale może się zdarzyć . Po zgłoszeniu reklamacji mamy szansę też namierzyć nieuczciwego sprzedawcę - hurtownika.