10 lutego 2011, 10:51
Jeśli chodzi o dobrą karmę dla Twojego szczeniaka to polecam Ci 1st choica puppy medium and large bo ma bardzo dobry skład. Co do Breeders Bag to byłam u znajomego hodowcy i ma on taki breeders bag dla szczeniaków 20 kg za 189 zł oto skład:
Dehydratyzowane mięso z kurczaka (40%), kasza jęczmienna, tłuszcz z kurczaka konserwowany naturalnie witaminą E, ryż , suszona pulpa buraków, dehydratyzowane całe jaja, dehydratyzowane drożdże , chlorek potasu, wątróbka z kurczaka, chlorek sodu, chlorek choliny, węglan wapnia, propionian wapnia, ekstrakt z drożdży (mannan-oligosaccharides), inulina ( naturalny prebiotyk fructo-oligosaccharydy), siarczan żelaza, tlenek cynku, Dl-alpha-tocopheryl acetate (Vitamin E), Yucca schidigera extract, selenit sodu, monoazotan tiaminy (źródło witaminy B1) , siarczan miedzi, jodan wapnia , witamina B6 , tlenek manganu, niacyna (wit. B3), calcium d-pantothenate (witamina B5), octan retinu (witamina A), Vitamin D3, kwas foliowy, ryboflawina, menadione sodium bisulfite compleks (źródło witaminy K3), biotyna, witamina B12, węglan kobaltu.
Co o tym sadzicie? ja myślę że to super cena za taki dobry skład.
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2011, 11:54 przez
sorenia, łącznie zmieniany 2 razy.