Ze zdobytych informacji z netu -dawkowanie Canifors(wersja dla psów ADULT) dla psa o wadze 50 kg wynosi 670g dziennie ,przy dzisiejszych karmach jest to bardzo kiepski wynik dla przykładu podam np odpowiednik zwykłego Bosch Adult waga psa 50kg-510g dziennie.
Nie zagłębiam się szczegółowo w inne aspekty,ale nie wygląda to dobrze.
CANIFORS w Polsce
-
Prosze wybaczyc. Moj bład- zle policzylam i worek nam starczyl na 7 tyg. Czyli tak jak poprzednie karmy, jakimi karmilam.
Co do skladu to chetnie przesle na maila.
Pozdrawiam.
Co do skladu to chetnie przesle na maila.
Pozdrawiam.
-
Prawie każda karma, którą karmiłam mojego psa na te 2 mies. nam starczała, a nie gotuje jej dodatkowo.
Mogłabym, ale mam składy podane w formacie PDF, więc chętnie prześle każdemu z osobna na maila, jeśli ktoś jest zainteresowany, bo to przecież żadna tajemnica.
Można skontaktować się również na tego maila: canifors@op.pl
Pozdrawiam.
Mogłabym, ale mam składy podane w formacie PDF, więc chętnie prześle każdemu z osobna na maila, jeśli ktoś jest zainteresowany, bo to przecież żadna tajemnica.
Można skontaktować się również na tego maila: canifors@op.pl
Pozdrawiam.
-
Na stronie internetowej można zobaczyć skład karmy
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Sorki,ale na karmach suchych zjadłem zęby i moje psy także i jak czytam,że karma dla dorosłego psa ma w składzie tylko 7,6%tłuszczu to jest dyskwalifikacja tej karmy.
Oczywiście zadowolene będą osoby szukające karmy dla trzustkowców, ale nie dla zdrowych psów.
Bez urazy,ale taka prawda.
Oczywiście zadowolene będą osoby szukające karmy dla trzustkowców, ale nie dla zdrowych psów.
Bez urazy,ale taka prawda.
-
Nie ma sprawy, nie będę się przecież obrażać o czyjąś opinie.
Pana opinia jest negatywna, ale póki co wiekszość zainteresowanych bardzo pozytywnie wyraża się o tej karmie.
Pozdrawiam.
Pana opinia jest negatywna, ale póki co wiekszość zainteresowanych bardzo pozytywnie wyraża się o tej karmie.
Pozdrawiam.
-
- Informacje
-