rumentabs
Moj owczarek rowniez zjada odchody,zjadl przy tym kilogramy Rumentabs,kupuje zwacze.....i nic.Chyba najlepsza metoda to karcenie psa
Teraz to dopiero wymyśliłeś- karcić psa za to że chce uzupełnić jakieś niedobory????????????Moze lepiej pogadaj na zywca z jakimś wetem, niech zbada psa.
Nie każdy pies "uzupełnia niedobory" w ten sposób. Większość po prostu to lubi
Szczerze mówiąc nie spotkałam jeszcze psa, u którego podawanie żwaczy, czy tabletek ze żwaczem odniosoby skutek w takiej sytuacji... Większośc specjalistów uważa to za problem wychowawczy, a nie żywieniowy.
Szczerze mówiąc nie spotkałam jeszcze psa, u którego podawanie żwaczy, czy tabletek ze żwaczem odniosoby skutek w takiej sytuacji... Większośc specjalistów uważa to za problem wychowawczy, a nie żywieniowy.
Mój ON zjadał sowje qupalki kiedy miał niedobory witaminowe, zmieniliśmy karmę i przeszło jak ręką odjął. Dlateg zasugerowałam taki powód, u psa mojej przyjaciółki problem był ten sam- brak witamin. Nie uważam, zeby było to śmieszne, warto zbadać psa i to sprawdzić. Jesli się okaże że to jednak błąd wychowawczy to tez nie karć psa- nie wiem wogóle skąd taki pomysł
-
- Informacje
-