sucha karma First Class
Co chwila pojawiają się nowe karmy na naszym rynku,i tak już będzie.Trudno za każdym razem oceniać,tym bardziej,że producenci wiedzą jakich używać tricków w opisie,żeby ukryć wszystko co nie jest dobre
Powinien wypowiedzieć się ktoś kto karmi od dłuższego czasu tą karmą,ale karmienie np 1 miesięczne też nie jest miarodajne i nie mozna ocenić wpływu karmy na danego osobnika.
Powinien wypowiedzieć się ktoś kto karmi od dłuższego czasu tą karmą,ale karmienie np 1 miesięczne też nie jest miarodajne i nie mozna ocenić wpływu karmy na danego osobnika.
Jesli moge pomoc- ja karmilem psa (alergika) ta karma jakeis 3 miesiace- co prawda nie był to moj wybor a koniecznosc ponieważ siostra wygrala wlasnie 3 duże worki tej karmy a mianowicie First Class Adult Lamb- wiec jesli chodzi o moje spostrzezenia- nie mialem zadnych zastrzezen- pies sie ani nie drapal, wyproznienia wzorcowe, przyswajalnosc na wysokim poziomie.
Niestety minusem jest wysoka cena- karma godna polecenia ale ja bym takich pieniedzy nie dał bo podobne karmy mozna kupic za mniejsze pieniadze.
Ale jesli komus nie zalezy by oszczedzac- to warto bo jakosc jest bardzo dobra
Niestety minusem jest wysoka cena- karma godna polecenia ale ja bym takich pieniedzy nie dał bo podobne karmy mozna kupic za mniejsze pieniadze.
Ale jesli komus nie zalezy by oszczedzac- to warto bo jakosc jest bardzo dobra
-
- Informacje
-