Sucha Animonda Gran Carno

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Norah

07 lutego 2010, 13:12

Puszki są wychwalane (przeze mnie też), a co z suchą? Kupiłam 1 kg na próbę i... mój pies nie chciał głowy znad miski podnieść, dopóki nie skończył jeść. Jeszcze żadna sucha, nawet Orijen, nie wprawiła mnie w takie zdumienie. Czy skład jest dobry?
Claudina

04 maja 2010, 19:51

Powiem tak szału nie robi :P ale skoro pieskowi smakuje to czemu nie...
Uważam że w duecie z puszkami animondy, odrobiną witaminek i jakiś dodatkowych przekąsek będzie całkiem okey
Norah

21 maja 2010, 20:54

Jeśli to "Chappi", to ja podziękuję. Pies dostaje wartościowe smakołyki, ale karma to podstawa. Znów kupiłam TOTW. Jest świetnie. Bez puszek i dosmaczania. No i mięsa dużo! :D
koteczek555

21 maja 2010, 21:17

Moja tez uwielbia puszki animondy, pierwsza rzecz co jej aż tak smakuje :) A nie wiedziałam, że jest też sucha, orientujecie się czy jest jakaś dla psów z nadwagą? Bo ja już kurde nie wiem czym mam ją karmić, żeby było dobrze i nie tyła. Purina light ble, bosh light ble, royal obesity ble, żadna sucha jej jak do tej pory nie zasmakowała. Dziś w zoologu Pan dał na spróbowanie garść Royala adult, nie light, zjadła, ale drogi strasznie i ona z suchym wogóle tak ma, że bierze z miski kilka chrupek niesie na pokój tam zjada i do miski nie chcę się iść z powrotem i idzie spać... Jedynie jak daję trochę puszki animondy do tego mięso mielone wołowe to stoi nad miską i zawartość znika w ciągu nie całej minuty i teraz tylko czymś takim ją karmię, sucha leży w misce nie tknięta ;/ A pewnie w takich porcjach za wiele witamin nie ma ;/
ODPOWIEDZ
  • Informacje