Witam!
Do tej pory karmiłam Arionem dla szczeniąt ras dużych,ale po dokładniejszej analizie stwierdziłam,że to śmieć.na szczęście 15 kg dobiega już końca i zastanawiam się jaką teraz wybrać karmę?Zastanawiam się nad:BOSCH JUNIOR BIGGER ,BRIT JUNIOR LARGE BREED ,BENTO KRONEN JUNIOR,oraz ewentualnie(ze względu na dość wysoką na dzień dzisiejszy dla mnie cenę) HILLS HILL'S PUPPY LARGE BREED ,ważna jest dla mnie przystępna cena ponieważ mam dwa psiaki i pogorszyła mi się ostatnio sytuacja finansowa,nie wiem jaka z tych karm będzie w miarę dobra?Proszę o porady?może ktoś stosował te karmy ?Co o nich sądzicie może są jakieś inne odpowiednie dla Donka w podobnych cenach?
Jaką karme w dobrej cenie polecacie dla 4miesięcznego Donka?
W takim razie nie wybieraj Boscha ,bo to jeszcze większy śmieć.Jeśli jesteś w stanie zrobić analizę karm,to sama wiesz co jest dobre i godne wyboru.
I jeszcze jedno Arion Premium nie jest śmieciem,bo karmy określane przez Ciebie jako" śmieć "sprzedawane są w hipermarketach,i maja zazwyczaj 4%czegoś podobnego do mączki mięsnej.
I jeszcze jedno Arion Premium nie jest śmieciem,bo karmy określane przez Ciebie jako" śmieć "sprzedawane są w hipermarketach,i maja zazwyczaj 4%czegoś podobnego do mączki mięsnej.
-
nad hillsem bym się też nie zastanawiała, bardzo dużo wypełniaczy,
-
Donek nie jest psem atletycznym....
myslalas o acanie, orijen, 1st choice?
myslalas o acanie, orijen, 1st choice?
-
no ale jak spojrzysz na dawkowanie acany pacifica to wyjdzie na to ze cenowo jest bardzo korzystna, dla mojego psa to tylko 350 - 400g na dobe podczas gdy inne karmy to okolo 500.....
http://www.krakvet.pl/brit-junior-15kg-p-3140.html może to? Bo ja uważam że dobra karma jak na ta cene, do tego jakies witaminki od czasu do czasu jak piesek lubi toryż z mieskiem i warzywami i będzie git
-
- Informacje
-