Karma płatkowa
Najlepsza to jest kiełbasa od pani Gieni, aż mu się uszy trzęsą
-
Witam
Jeśli chodzi o takie płatki zbożowe jako dodatek do karm surowych czy tez gotowanych, a niekarmę płatkową, to bardzo dobry jest Magnusson Original Blanda- szwedzka jakość, szwedzka ekologia. Z tego co wiem to i niemiecki Vollmers oferuje coś podobnego - płatki zbożowe jako uzupełnienie. Natomiast jeśli szukasz karmy płatkowej to zdecydowanie Koebers.
Jeśli chodzi o takie płatki zbożowe jako dodatek do karm surowych czy tez gotowanych, a niekarmę płatkową, to bardzo dobry jest Magnusson Original Blanda- szwedzka jakość, szwedzka ekologia. Z tego co wiem to i niemiecki Vollmers oferuje coś podobnego - płatki zbożowe jako uzupełnienie. Natomiast jeśli szukasz karmy płatkowej to zdecydowanie Koebers.
Chodzi mi o wypełniacz. Miałam Magnussona karmę i średnio byłam zadowolona z efektów. A o Boschu coś wiesz?Martines999 pisze:Witam
-
psy nie są stworzone do trawienia złożonych węglowodanów...
z ciekawości kupiłam karmę płatkową firmy koebers dla swojego 9miesięcznego mieszańca który waży 44kg. karma wydawała się jedną z lepszych i cena była ok. ale pies po nie szybko schudł a dostawał porcje jak dla psa 60kg i wciąż chodził głodny. więc raczej więcej jej nie kupię. co dziwne dodam że kupy po tej karmie były mniejsze niz po innych karmach które dostawał...
-
- Informacje
-