ACANA Large Breed Puppy
ACANA Puppy Junior
BOSH Junior Bigger Breeds
BELCANDO Junior
BELCANDO Puppy
Proszę o radę która z w/w karm będzie najlepsza dla 10 miesięcznego labradora. Ceny podobne, jakość pewnie też porównywalna.
Do którego miesiąca należy stosować karmę dla szczeniaków czyli z "Puppy" w nazwie?
Czy na opakowaniach w/w karm jest przejrzyście napisane ile ich należy podawać?
Czy do wszystkich w/w karm trzeba dodawć 1/2 dziennej dawki jakiegoś preparatu witaminowego?
Labrador 10mieś.-karma?
każda z nich jest porównywalnej jakości . W przypadku labradora nie podawałbym żadnych witamin przy tych karmach
Panie Jarku to dodawać te witaminy czy nie?
Do Acany polecił mi Pan dodawać witaminy w połowie dawki(też dla labradora )
Do Acany polecił mi Pan dodawać witaminy w połowie dawki(też dla labradora )
z tymi labradorami to właśnie tak jest. Jeśli dobrze wygląda i zjada jedzonko bez problemu nie podawać. Jeśli nie dojada jest szczupły można ale dobrze byłoby aby zadecydował o tym lekarz po badaniu
Witam mam pytanie o acanie jaka to karma.no i te witaminy dawac czy nie.mam15 miesiecznego labka.pozdrawiam marek
No przeciez nad twoim postem to zostało wyjaśnione. Jeśli pies zjada ładnie i nie jest wychudzony nie dodawać, jeśli jest chudy i grymasi to trzeba skonsultować to z wetem prowadzącym psa i jesli lekarz na to zezwoli to podawać. Nie wiem czegóż chcieć więcej- napisane czarno na białym
Pies nie potrzebuje dodatkowych witamin od 4 miesiaca mozesz podawac mu CANIVITON 30 NIE JEST TO WAPNO ANI PREPARAT WITAMINOWY.Jest to preparat który zwiększa i utrzymuje elastyczność i giętkośc tkanki łącznej chrząstek stawowych sciegien i wiązadeł co umozliwia swobodny ruch psa (kupisz u weterynaza) najlepiej do 12 miesiaca zycia 1/2 miarki znajdującej sie w puszce raz dziennie (2-3 razy w tygodniu )
- morski.kac
- Kontakt:
witam,
Wlasnie skonczyl mi sie caniviton forte i fosforan wapnia. karmie 6mies goldenke Acana large breed puppy. Prosze o odpowiedz na pytania:
1. czy dalej ta sama karma?
2. czy dalej caniviton?
3. czy dalej fosforan wapnia?
4. a moze lepsza karma bez dodatkow?
5. a moze Orijen?
pozdrawiam
Wlasnie skonczyl mi sie caniviton forte i fosforan wapnia. karmie 6mies goldenke Acana large breed puppy. Prosze o odpowiedz na pytania:
1. czy dalej ta sama karma?
2. czy dalej caniviton?
3. czy dalej fosforan wapnia?
4. a moze lepsza karma bez dodatkow?
5. a moze Orijen?
pozdrawiam
cANIVITON powinno podawać się psu od 4 do 10-12 miesiaca życia ,nie nalezy podawac witaminy d3 ani dodatkowych ilości wapna.
Co do karmy to ja chyba bym się opowiedziałaja za Orijen, wygląda całkiem fajnie i można spróbować na piechu
- morski.kac
- Kontakt:
na wstepie chcialam kupic orijen, ale po przeliczeniu koszty mnie przerosły