Czy wiadomo coś o karmie TOTW Sierra Mountain?
Kiedy i czy w ogóle wchodzi na polski rynek?
Wyczytałam na stronie producenta, że to nowość (wyłącznie z jagnięciny) i ciekawa jestem czy coś już o niej w Polsce wiadomo.
Wszystkie inne wersje (oprócz rybnej) zawierają mniej lub więcej kurczaka, a taki wariant z jagnięciną super nadawałby się dla alergików.
TOTW
Od pewnego czasu podaje TOTW z bizonem jednemu z moich psów(chory Fila Brasileiro)jestem pod wrazeniem jak pies się zachowuje po tej karmie. Qupy super małe twarde, (sierść też,ale to od mieszanek ziołowych ), dostaje mniejsze dawki od innych karm więc układ pokarmowy ma odciążony i czeka z utęsknieniem na swoją kolejną porcję posiłku,ale nie chodzi głodny,ma więcej chęci do zabawy
Mam realne porównanie tej karmy z Orijenem i TOTW wypada lepiej,przynajmniej u mojego chorego psa.
Świetna karma i dobra cena za tak rewelacyjną jakość.
Mam realne porównanie tej karmy z Orijenem i TOTW wypada lepiej,przynajmniej u mojego chorego psa.
Świetna karma i dobra cena za tak rewelacyjną jakość.
Nie wiem ,ja jestem pod wrażeniem,kiedyś karmiłem szczeniaki TOTW i bylo ok,ale ze względu na cenę(molosy chcą jeść) przeszedłem na NGBB (także super)ale w tej chwili z chorym psiakiem zostaje na TOTW,Fantastyczna karma dobrze,że jeszcze raz wróciłem do tej karmy Na rynku europejskim jest takie zatrzęsienie karm,że czlowiek czasami zapomina co jeszcze jest dobrego i na wysokim poziomie.
WG mnie jest to wspaniała alternatywa dla Orijena.
WG mnie jest to wspaniała alternatywa dla Orijena.
Mnie w TOTW przeszkadza mączka z kurczaka w karmach z bizonem i z kaczką.
Szkoda, bo bym z chęcią spróbowała dla mojego gnojka.
Ta z jagnięciną będzie w Polsce jak się importer dogada z producentem, czyli nie ma co liczyć na to w najbliższym czasie.
Ciekawa jestem jakie jest stanowisko Krak Vetu w tej sprawie?
Szkoda, bo bym z chęcią spróbowała dla mojego gnojka.
Ta z jagnięciną będzie w Polsce jak się importer dogada z producentem, czyli nie ma co liczyć na to w najbliższym czasie.
Ciekawa jestem jakie jest stanowisko Krak Vetu w tej sprawie?
Smakowitośc i zapach podobny do NGBB (więc super) ,natomiast mam psy łakomczuchy i nie ma problemu z żadną karmą.skrzeli pisze:A jak ze smakowitością ?
Bo orijen fajnie pachnie i smakuje futrom:)
Mam TOTW dla kotów i chrupki jakby bez zapachu, a smakują średnio, ale koty to koty - wiadomo że dziwaczą
-
sama jestem ciekawa jak to będzie z nowym TOWT bo bizon i ryba szybko u nas znika
-
- Informacje
-