Versele Laga Rat Complete pokarm dla szczura
Białko 20%
Fosfor 0,8%
Popiół 7%
Tłuszcz 5%
Wapń 1%
Włókno 6,5%
Skład
Produkty pochodzenia roślinnego, warzywa, mięso i produkty pochodzenia zwierzęcego (8% mięso kurze), ziarna, ryba i produkty pochodzenia rybnego (1% ryba), drożdże, jaja i produkty pochodne, minerały, oleje i tłuszcze, FOS, MOS, ekstrakt yukki, ekstrakt nagietka lekarskiego
Mój pies bardzo lubi tę karmę czy można mu ja podawać chociażby jako smakołyk i nagroda?
Versele Laga Rat Complete pokarm dla szczura czy dla psa?
-
Pytanie ile pies i szczur mają wspólnego?
Mają więcej wspólnego niż Ci się wydaje
To nie ma być pokarm dla psa a jedynie smakołyk i jako taki będzie traktowany. Pies się "zabija" za tą karmę
To nie ma być pokarm dla psa a jedynie smakołyk i jako taki będzie traktowany. Pies się "zabija" za tą karmę
- MaximusKennel
Cha, moje kundle też za tym szaleją
Parę granulek dziennie, czemu nie? Dzięki temu nagradzaniu psów szczurzym żarciem (w porze karmienia szczura) mam teraz spokój, bo mi na moją "goliznę" nie polują, tylko grzecznie czekają pod klatką, bo przecież "myszka da"
Parę granulek dziennie, czemu nie? Dzięki temu nagradzaniu psów szczurzym żarciem (w porze karmienia szczura) mam teraz spokój, bo mi na moją "goliznę" nie polują, tylko grzecznie czekają pod klatką, bo przecież "myszka da"
-
- Informacje
-