brit care czy josera festival
Którą karmę polecacie dla młodego 1,5 rocznego spaniela? brit care czy josere festival?
-
Zdania i opinie jak zwykle będą podzielone .
Ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że widzę na własne oczy jak pies wygląda po Festivalu. Moja koleżanka ma hodowlę rotków, ma tegorocznego zwycięzcę świata, i wszystkim swoim daje joserę festival. Mając takiego psa mogłaby pozwolić sobie na każda karmę jaka jest na rynku. A jednak jedzie na festivalu. Psy wyglądają świetnie, mają ładny sierść, wygląd i energię. Żadnych więcej jdodatków, suplementów na to i owamto. Tylko na stawy. Sam jeszcze nie stosowałem ale widzę efekty. I coraz bardziej przekonuje się, że te wszystkie cudowne suplementy, dodatki to bajki marketingowe
Poza tym większośc onków co z nami trenuje też jest na festivalu i nikt nie narzeka. Festival ma jeszcze jedną zaletę że można polać go letnia woda i robi sie smakowity sos a wtedy najczęściej jkarma wciagana jest niemal nosem.
Oczywiście wybór pozostawiam Tobie bo brit care też jest dobry co by nie mówić.
Pozdr-m&B
Ja ze swojej strony mogę powiedzieć, że widzę na własne oczy jak pies wygląda po Festivalu. Moja koleżanka ma hodowlę rotków, ma tegorocznego zwycięzcę świata, i wszystkim swoim daje joserę festival. Mając takiego psa mogłaby pozwolić sobie na każda karmę jaka jest na rynku. A jednak jedzie na festivalu. Psy wyglądają świetnie, mają ładny sierść, wygląd i energię. Żadnych więcej jdodatków, suplementów na to i owamto. Tylko na stawy. Sam jeszcze nie stosowałem ale widzę efekty. I coraz bardziej przekonuje się, że te wszystkie cudowne suplementy, dodatki to bajki marketingowe
Poza tym większośc onków co z nami trenuje też jest na festivalu i nikt nie narzeka. Festival ma jeszcze jedną zaletę że można polać go letnia woda i robi sie smakowity sos a wtedy najczęściej jkarma wciagana jest niemal nosem.
Oczywiście wybór pozostawiam Tobie bo brit care też jest dobry co by nie mówić.
Pozdr-m&B
pod tym zdaniem podpisuję się obiema rękami,a le jeżeli psiak ma lub miał tendencję do problemów skórnych to ta karma je pogłębi (testowałam ją na 3 różnych psach), znam też panią hodującą rodowodowe owczarki szetlandzkie i prowadzi je właśnie na Joserze (nie wiem jakiej konkretnie) i sierść tych psów nie jest szczególnie rewelacyjna.Martines999 pisze:Festival ma jeszcze jedną zaletę że można polać go letnia woda i robi sie smakowity sos a wtedy najczęściej jkarma wciagana jest niemal nosem.
na temat bri care nie modę się wypowiadać bo jej używałam ale na tym forum ma raczej dobre opinie
-
- Informacje
-