NUTRA NUGGETS PUPPY LARGE
Mam pytanko : Czy NUTRA NUGGETS PUPPY LARGE jest dobrą karma dla labradora? Czy dodatkowo powinnam dawać jakieś witaminy?
tak jest to dobra karma zastosowałbym przy niej 50% zapotrzebowania dobowego preparatu witaminowego.
a moje pytanie brzmi : jakie są konkretnie(nie przedziałowo) dawki dla psa który ma osiągnać np 35 kg i czym te dawki odmierzać??? Bardzo proszę o odp jak ktoś wie. Dziękuję z góry
Karolka tabletki czy proszek? Julka nie bardzo wim czy pytasz o witaminy czy karme.
chodzi mi o karme. na róznych stronach tej karmy sa podawane inne dawki i nie wiem, których dawek sie trzymac i czym te dawki odmierzac??? Czy mozna odmierzać je kubkami od Royala czy będą to błędne porcje?
Nie wiem jak się ma Nutra do Royala, ale najlepiej odważyć, bo dawka jednej karmy nierówna dawce drugiej karmy. Ileśtam gram karmy pierwszej jest nierówne iluśtam gramom karmy drugiej
Panie Jarku mogą być tabletki, bo mój pies narazie je wszystko tylko bym prosiła o porade jakie, bo w sklepach zoologicznych jest ich pełno i nie wiem które były by dobre?
tylko że ja nie mam wagi i z tym ważeniem będę miała problem dlatego pytam czy jest jakaś inna możliwość omierzenia tych miarek????
Bierzesz miarke Royalową, troche karmy w woreczek, idziesz do najbliższego spożywczaka i pytasz się pani, czy mogłabyś sobie odmierzyć ilośc karmy. Ważysz na wadze sklepowej te ilości, które są ci potrzebne (zaznacz sobie od razu kilka, odczytaj z tabelki ile gramów będziesz podawała szczeniakowi za kilka miesięcy), zaznaczasz markerem kreskę i piszesz sobie np. 300 gram.
Z pewnością miarka Royalowa nie będzie pasowała do innych karm, bo nawet w samej firmie Royal karmy mają różne objętości. Ale jak zważysz to problemu byc nie powinno
Z pewnością miarka Royalowa nie będzie pasowała do innych karm, bo nawet w samej firmie Royal karmy mają różne objętości. Ale jak zważysz to problemu byc nie powinno
Pisałem to już w dziale sklep jak nie masz miarki to wykorzystaj jednorazowy kufel do piwa,marker i do sklepu.
Widzę Damo Kier że jednak znalazłaś miłą Panią w sklepie
Pozdrawiam
Widzę Damo Kier że jednak znalazłaś miłą Panią w sklepie
Pozdrawiam
Nie było takiej potrzeby, bo do karmy dla kotków miarki dostałam, a mój ONek jest już za TM [*][*][*]boguś pisze: Widzę Damo Kier że jednak znalazłaś miłą Panią w sklepie
Pozdrawiam
w sklepie zoologicznym powinni dac Ci miarke do karmy nutra - przynajmniej mi dali.
czy dla owczarka szkockiego (docelowa waga 25-30) nutra nuggets dla ras duzych sie nadaje???
czy dla owczarka szkockiego (docelowa waga 25-30) nutra nuggets dla ras duzych sie nadaje???
Mam pytanko apropos Nutry puppy large breed.
Jaka dawke preparatu witaminowego podawać?50 czy 100%-dla 5 miesięcznej suki owczarka niemieckiego.Młoda dostaje Canifos.Oprócz tego co kilka dni warzywa,trochę twrogu,no i galarete z kurzych łapek dodana do suchej karmy.Podobno dobra na stawy
Jaka dawke preparatu witaminowego podawać?50 czy 100%-dla 5 miesięcznej suki owczarka niemieckiego.Młoda dostaje Canifos.Oprócz tego co kilka dni warzywa,trochę twrogu,no i galarete z kurzych łapek dodana do suchej karmy.Podobno dobra na stawy
-
- Informacje
-