gotowane jedzenie
Jak najbardziej gotowane . Karmy w swojej naturze muszą zawierać sztuczne wypełniacze i one szkodzą . Na pewno wyjątkiem są karmy wysoko specjalizowane ale ona zabijają ceną właścicieli ... Mój wyżeł od dawna dawna zajada gotowane i żyje 15-sty rok ... pozdrowienia
Moim zdaniem jednak gotowe karmy. Wiadomo tylko najlepiej wybierac te najlepsze, z odpowiednio dobranym składem, pełnowartościowe i bez sztucznych dodatków. Ja ostatnio przerzuciłem się na karmy Kingsmoor nie mają zapładniaczy w postaci ziaren zbozowych, są odpowiednio dobrane, na bazie naturalnych składników. Bardzo dobre.
Najlepiej dawac psu jedzenie wlasnej roboty, bez chemii. To tak jak dla nas- jedzmy cale zycie konserwy w puszkach....
Zależy kto co ma na myśli pisząc "jedzenie domowe" "jedzenie gotowane" "własnej roboty"... pies ma jeść surowe mięso wraz z odpowiednimi witaminami, jeśli chcemy przygotowywać posiłki samemu - kasza z ochlapami, kiełbasa czy chleb z zupa nie jest tym co powie jeść pies.
-
- Informacje
-