Pies 32 kg, od pol roku zawyzone parametry wątroby ( coś ma z wątrobą) i niski potas ( nie znam przyczyny) bo reszta badan w normie. Mam mozliwość podania psu raz dziennie ostropestu, mam tez kocanke suszoną. Panie Robercie, to nie jest moj pies ale chcę mu pomóc, w jakich dawkach podawac ostropest?
Co z kocanką? Jaka porcja dziennie?
Przez jaki okres czasu, w jakim schemacie podawac, czy 2 miesiące ostropestu, tydzien przerwy i od nowa moze być?
i pytanie do ogółu, co moze byc przyczyną utraty potasu, pies nie ma kłopotow z nerkami ale jest dosyć chudy?
Pytanie do pana Roberta
Możliwe ,że problemem u psa są pasożyty,możliwe ,że serce to takie zgadywanie w ciemno.
Co do ostropestu ,to najlepiej przyswajalną jego formą i przynoszącą najlepsze korzyści zdrowotne jest olej z ostropestu do nabycia w sklepach zielarski i na Alle..o, nie jest podrabiany i nie ma problemu od kogo i gdzie się kupi.
Co do ostropestu ,to najlepiej przyswajalną jego formą i przynoszącą najlepsze korzyści zdrowotne jest olej z ostropestu do nabycia w sklepach zielarski i na Alle..o, nie jest podrabiany i nie ma problemu od kogo i gdzie się kupi.
Wątroba, Aspat 300 a Alat 87- oba parametry zawyzone. A co z kocanką? Mozna odrobinę do michy?
I tak będą kontaktowac się z Panem, dzisiaj dostaną namiary, bo Pan pomógl naszym psom wielokrotnie-skutecznie, za co bardzo dziekuję! Tam ucieka tez potas, aktulanie pies w trakcie badań jest i lekarz mówi ze to wiąże się z chorą wątrobą a piesek to młody molos.
I tak będą kontaktowac się z Panem, dzisiaj dostaną namiary, bo Pan pomógl naszym psom wielokrotnie-skutecznie, za co bardzo dziekuję! Tam ucieka tez potas, aktulanie pies w trakcie badań jest i lekarz mówi ze to wiąże się z chorą wątrobą a piesek to młody molos.
-
- Informacje
-