zmiana karmy
witam wszystkim jestem szczesliwym wlascicielem 13 miesiecznego Malamuta i chcialbym zmienic mu karme na bardziej energetyczna wczesniej byl karmiony Acana a teraz jest na Arionie nie wiem czy to nie za wczesnie zeby cokolwiek zmieniac czy zostac na tej karmie nawet nie wiem na jaka moglbym zmienic goraco pozdrawiam
j ana twoim miejscu zostałabym jeszcze na karmie dla juniorów,a karmy o podwyższonej energetycznośći dla psów aktywnych juniora jeszcze nie widziałam,a każda zmiana karmy to dosypywanie do starej karmy nowej i powoli przechodzenie na nową robi się to w przeciągu 7 dni, co dziennie daje się coraz większą porcje nowej a coraz mniejszą starej karmy aż do zupełnego zastąpienia
A na karmie nie pisze do ilu miesięcy należy ją podawać?
Jeśli chodzi o wybór karmy wysokoenergetycznej, to ja chyba powróciłabym do Acany, w Arionie 3 pierwsze pozycje to ryż, kukurydza i pszenica- a to nie świadczy najlepiej. Dla psów aktywnych to Acana Premium Deluxe
Pozdrawiam
Ania i koty
Jeśli chodzi o wybór karmy wysokoenergetycznej, to ja chyba powróciłabym do Acany, w Arionie 3 pierwsze pozycje to ryż, kukurydza i pszenica- a to nie świadczy najlepiej. Dla psów aktywnych to Acana Premium Deluxe
Pozdrawiam
Ania i koty
-
- Informacje
-