dog chow a brit
Witam, mam pytanie skora dod chow i brit są z tej samej pułki to czemu w jednej zawortość mięsa jest do 4 % a w drugiej do 35???
Zgadzam się, Brit jest nieporównanie lepszy, a cena niższa ze względu na miejsce produkowania. Co do tego mięsa to nie do końca tak, choć Brit jest całkiem dobry jak na swoją cenę to te 35% to mięso i produkty pochodne, a nie czyste mięso- ale to tak gwoli wyjasnienia tylko
Polecam Britt. Mój ONek przepada za nią. Jest dla niego bardzo smaczna. O dziwo bo Eukanuby nie chciał tknąć. Za to Bosh, Royal Canin, Purina Dog Chow też mu smakowały.
Britta nie podawałam jeszcze mojej psince, ale dog chow odradzam. Mojego psa znalazłam porzuconego w miejskim lasku, miał 4 tygodnie- mój poprzedni pies nigdy nie jadł karmy, więc byłam kompletnie nie w temacie i za sugestią pani z zoologa jako pierwszą karmę podałam dog chow. Pies chodził głodny, a robił bardzo często kupy o mega wielkości, jakies mocno cuchnące. Miałam wrażenie,że ta karma to przelatuje przez niego, a właściwie to wydala wqięcej niż je. W tej chwili jest na nutro choice i takie sytuacje zupełnie nie mają miejsca.
-
- Informacje
-