Witam
Ostatnio, ze względu na moją absencję czasową mój mąż jest ową "ręką, która karmi" naszego psiaka. Tzn. albo sypie suchą karmę albo wyjmuje ugotowane wcześniej mięcho z zamrażalnika i gotuje "wypełniacz". Niestety, jako typowy przedstawiciel swojego gatunku zapomina o szczegółach, tj. dodawaniu do gotowanych posiłków witaminek w proszku. I w związku z tym mam pytanie. Mianowicie, czy witaminy stracą swoje właściwości, kiedy dodam je do porcji mięsa po ugotowaniu i wymieszane razem zamrożę? Wiem, że w przypadku np. warzyw wiele witamin pod wpływem wysokiej temperatury potrafi się "wygotować". A jak jest w przypadku niskich temperatur?
Mrożone witaminy?
raczej w przypadku mrożenia nic wielkiego się nie stanie.
Na Twoim miejscu ja bym jeszcze nie rezygnowała z prób "wytresowania" męża
-
- Informacje
-
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości