Witam. jestem tu po raz pierwszy. mam takie male pytanko czy ktos orietuje sie ile oczarki powinny wazyc np w pierwszym , drugim ,trzecim itd. miesiacu zycia. nigdzie takich danych nie moge uzyskac. moze ktos z Was prowadzil sobie takie dane na temat swoich szczeniaków?
Mam suczke (ma ok 8 tyg) ktora znalazlem na drodze lecz jeje wiek nie jest do konca znany. oprocz takich chorób jak tasiemiec, wszy w niezliczonej ilosci wazy obecnie 6 kg. jest pod scislym nadzorem weterynarza. wszy zniknely , srodki na odrobaczenie zostaly podane. podaje jej obecnie karme Boscha dla szczeniat duzych ras. Z karmy mala jest zadowolona. jest bardzo ruchliwa i o dziwo bardzo posluszna.
jezeli ma ktos takie informacje z gory dziekuje.
jak karmic szczeniaka
Nie mogę Ci tego linku posłać na priva więc zaryzykuję wklejenie tutaj (nie wolno ) - może dasz radę skopiować zanim go Admin wykrzyżykuje. Masz tam wagę ONKA od 1-12 miesiąca życia - psy i sunie:
http://xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Przy przeklejaniu trochę się tabelka deformuje ale da się przeczytać Wynika z tego że w wieku 8 tygodni powinna ważyć 7,5 kg. Waży trochę mniej, ale przy tak dobrej opiece w najbliższych tygodniach na pewno będzie kompensować wzrost. Zresztą może jest młodsza
http://xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Przy przeklejaniu trochę się tabelka deformuje ale da się przeczytać Wynika z tego że w wieku 8 tygodni powinna ważyć 7,5 kg. Waży trochę mniej, ale przy tak dobrej opiece w najbliższych tygodniach na pewno będzie kompensować wzrost. Zresztą może jest młodsza
dzieki. nie spodziwalem sie ze ktos ma takie dane.
tak wazy malo ale biorac pod uwage ile tego swinstwa na skorze miala to i tak ze ja doszczetnie nie zjadly.suczka jest urocza. wszedzie jej pelno.
pozdrawiam
tak wazy malo ale biorac pod uwage ile tego swinstwa na skorze miala to i tak ze ja doszczetnie nie zjadly.suczka jest urocza. wszedzie jej pelno.
pozdrawiam
-
witam kochanego administratora ktory tak skrzetnie wycina linki do stron. informacji ktorej szukalem a dzieki uprzejmosci znalazlem jest teoretycznie nie do zdobycia.
ale udalo mi sie to sciagnac przed adminem.
\pozdrawiam
ale udalo mi sie to sciagnac przed adminem.
\pozdrawiam
-
- Informacje
-