Mam suke labradora ktora w marcu skonczyla rok i karmie ja karma Mastery tj. MASTERY PRO Junior Growth - Karma dla młodych psów od 6 tygodnia życia do 12 miesiąca życia. Prosze mi powiedziec czy zmieniac juz karme na np. MASTERY PRO Adult Performance - Kompletna, wysokogatunkowa karma dla aktywnych psów dorosłych. Szczególnie polecana dla psów wystawowych, reproduktorów oraz psów pracujących czy np. na MASTERY PRO Adult Maintenance - Kompletna karma dla psów dorosłych, normalnie aktywnych.
Serdecznie dziekuje za pomoc i pozdrawiam
Kiedy zmienić karmę?
Witam
Tu nalezy sobie zadac pytanie czy pies czy pies biega duzo czy bedziemy w stanie mu tak zminimalizowac dawke by psiak wygladał dobrze a jednoczesnie nie był zbyt gruby i czy jest wystawowy jesli odpowiedzi sa pozytywne to performance jesli negatywne to maitenace.
Warto dodfac ze przy performacne psu przybedzie jeszcze energii i witalnosci...
Dziekuję
Pozdrawiam
Marzena Machnik
Tu nalezy sobie zadac pytanie czy pies czy pies biega duzo czy bedziemy w stanie mu tak zminimalizowac dawke by psiak wygladał dobrze a jednoczesnie nie był zbyt gruby i czy jest wystawowy jesli odpowiedzi sa pozytywne to performance jesli negatywne to maitenace.
Warto dodfac ze przy performacne psu przybedzie jeszcze energii i witalnosci...
Dziekuję
Pozdrawiam
Marzena Machnik
-
- Informacje
-