Czytajac te wszystkie posty juz sie pogubilam. Jedni mowia nie ta karma to smierc drudzy nie ta dobra tamta to smierc i wez tu czlowieku badz madry i wybierz karme. Mowie od razu - nie stac mnie na droga karme.
Mam do wyboru kilka karm. Powiedzice ktora bedzie najlepsza. Ktora to "mniejsza smierc".
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx3. http://www.krakvet.pl/bosch-friend-20kg-p-113.html
4. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxAcha i nie patrzcie na to, w ktorym sklepie bo to i tak nie ma znaczenia. Podalam tylko linki do obojetnie jakich sklepow. Tak orientacyjnie. Zebyscie przy okazji zobaczyli sklad karmy
Pozdrawiam
acha i jeszcze wchodzi w gre xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ale to juz chyba takie najbardziej podejrzane chyba jest
tylko najpierw musi wyjesc tego Boscha.bo cos mu nie idzie. Zaraz pewnie ktos napisze to sama to jedz. To ja juz odpowiem. My ludzie nie rzadko odzywiamy sie gorzej od psow. Rzebyscie wiedzieli ile dziennie konserwantow i chemii i innego dziadostwa wsuwacie to byscie nic nie jedli. Malo kto odzywia sie zdrowo- owoce i warzywa z ekologicznych upraw, mieso z domowego uboju itd. Nasze dzieci ( akurat ja nie mam dzieci ) objadaja sie frytkami, chipsami, hamburgerami itd. Zebysmy my tak dzieciom jak psom jedzenie wybierali to by bylo dobrze. Zebysmy tak studiowali ulotki i dowiadywali sie jakie sa wyniki badan danego produktu.. ehh szkoda gadac. Akurat ja tez naleze do tych "swirow" co wola psu kupic niz sobie, no aczkolwiek moj budzet mi nie pozwala na wiecej ale za pewne jak by pozwalal to tez karmilabym go tymi karmami z najwyzszej polki. Te pare zdan napisalam po to bysmy sie nie dali zwariowac i nie potepiali tych co karmia inna karma. Takie jest moje skromne zdanie.
-
- Informacje
-