Witam.otoz jestem wsciekla bo przydazyla mi sie pomylka,ktora nie powinna miec miejsca.Karmie mojego pieska karma Bosch junior,wyprobowalam eukanube itp ale nie sluzyly mu.tydzien temu kupilam nowe opakowanie Boscha i od razu zauwazylam ze karma jest jakas inna tzn kulki wieksze,inny zapach i kolor.Czy mogli sie pomylic i wsypac inna karme?????Jak to mozliwe bo opakowanie to samo co do tej pory kupowalam.Teraz juz jestem pewna ze to jakas inna karma bo moj piesek od wczoraj wymiotuje i ma biegunke,jestem wsciekla!!!!!!!!!!!!!!!!!kto ponosi za to odpowiedzialnosc???!!!Teraz nie wiem co mam robic.Czy otwierac opakowanie w sklepie i sprawdzac ???I co mam teraz zrobic czy podawc pieskowi dalej ta karme czy jechac po nowa???a jak bedzie znowu taka jak ta???Co robic?
-
A gdzie kupowałaś? Spróbuj reklamować..
Słyszałem o podrobionych karmach,ale w tym przypadku to nie mam pojecia co Ci doradzić.Koniecznie zareklamój,i wcale nie bądz zbyt mila,bo Cię oleją i tyle,a jak nie będą chcieli to powiedz ,że pokryją koszty wizyt u weta.
Słyszałem o podrobionych karmach,ale w tym przypadku to nie mam pojecia co Ci doradzić.Koniecznie zareklamuj,i wcale nie bądz zbyt mila,bo Cię oleją i tyle,a jak nie będą chcieli to powiedz ,że pokryją koszty wizyt u weta.
Prawde powiedziawszy niewiele mozesz wskorac. Tez mialem kiedys podobna sytuacje, zamowilem w jednym ze sklepow Acana Salmon i Potato i na nastepny miesiąc po skonczeniu poprzedniego worka w nowym worku była o innym wygladzie i zapachu, tak ze pies odrazu poznał i nie chciał jesc.
Ze sklepu odesłali mnie oczywiscie do dystrybutora Acany do Wrocławia, a tam powiedzieli ze w obrebie partii karma moze sie nieco roznic, bo to jest tylko dany przedział jakosciowy który ma spełniać i jeśli nie udowodnie ze nic się psu nie stało, to nie mam zadnych szans odzyskac pieniadze, dlatego tylko ze moj pies jej nie je.
Ze sklepu odesłali mnie oczywiscie do dystrybutora Acany do Wrocławia, a tam powiedzieli ze w obrebie partii karma moze sie nieco roznic, bo to jest tylko dany przedział jakosciowy który ma spełniać i jeśli nie udowodnie ze nic się psu nie stało, to nie mam zadnych szans odzyskac pieniadze, dlatego tylko ze moj pies jej nie je.
-
- Informacje
-