kasza jeczmienna
też słyszałam, że psu kaszy absolutnie nie wolno podawać
bardzo dzoekuje za odpowiedz,:)
ale mam nadzieje ze ryz mozna bo juz ugotowalam i pies bedzie mial na jutro ...?
ale mam nadzieje ze ryz mozna bo juz ugotowalam i pies bedzie mial na jutro ...?
GIZIU, to nie to, że nikt nie chce się odezwać - po prostu temat był już wałkowany, wystarczy wrzucić do wyszukiwarki: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.p ... ight=kasza
Ryż jak najbardziej można
Ryż jak najbardziej można
tez jestem przeciwnikiem kaszy jeczmiennej, widziałam zdjecie z usg onka który sie jej najadł
ale ... swojego czasu dostałam od hodowcy bardzo fajny przepis na wypełniacz dla psa- który dawał duzo energi, i miał sporo róznych minerałow i witamin... i w skład tego wchodziła taka kasza ale zmielona na mąkę i wraz z : kukurydzą, płatkami owsianymi, otrębami pszennymi, i jeszcze czyms nie pamietam teraz... wszystko zmielone i zaparzone wrzątkiem...
Oczywiscie podaje sie to z miesem itd... na mojej nie probowałam, ale on od wielu lat stosuje i swietną izolacje daje to psu na zime
ale ... swojego czasu dostałam od hodowcy bardzo fajny przepis na wypełniacz dla psa- który dawał duzo energi, i miał sporo róznych minerałow i witamin... i w skład tego wchodziła taka kasza ale zmielona na mąkę i wraz z : kukurydzą, płatkami owsianymi, otrębami pszennymi, i jeszcze czyms nie pamietam teraz... wszystko zmielone i zaparzone wrzątkiem...
Oczywiscie podaje sie to z miesem itd... na mojej nie probowałam, ale on od wielu lat stosuje i swietną izolacje daje to psu na zime
- raciborski11
- Kontakt:
jak najbardziej nie polecam kaszy strasznie gubi sierść zrezygnowałem i efekty widać gołym okiem jak to się mówi
kasza absolutnie odpada!!! jest zupełnie nie przyswajalna dla zwierzaczka. odradzam takze ryz, bo jak wszystkie produkty maczne jest zle przyswajalny przez psy. ryz to wg wiekrzosci psich dietetykow nr 1!!! jest lekkostrawny i bardzo odzywczy, w dodatku doskonale przyswajalny przez organizm. to najlzeprza dieta dla piesiow chorymi drogami pokarmowymy i żołądiem
to się w końcu zastanów co z tym ryżemhomme11 pisze: odradzam takze ryz, bo jak wszystkie produkty maczne jest zle przyswajalny przez psy. ryz to wg wiekrzosci psich dietetykow nr 1!!! jest lekkostrawny i bardzo odzywczy, w dodatku doskonale przyswajalny przez organizm. to najlzeprza dieta dla piesiow chorymi drogami pokarmowymy i żołądiem
Owczarz , ja nie widze nic nie grzecznego w postach goscia, czemu pouczasz innych jak gospodarz forum?. to jest pytanie nie zaczepka !
-
- Informacje
-