Chciałabym się dowiedzieć jakie są różnice pomiedzy karmą RC wersja ogólnodostępna w sklepach zoo, a linią weterynaryjną (ze srebrnymi workami)?
Pozdrawiam
Karmy RC
Linia karm bytowych, czyli ogólnodostępny Royal to karmy dla psów zdrowych. Linia weterynaryjna obejmuje karmy, które stosuje się w przypadku różnych chorób i schorzeń u psa. Posiadają one skład, który eliminuje niepożądane produkty.
Wiem, że linia weterynaryjna w założeniu posiada karmy dedykowany dla psów o konkretnych schorzeniach.
Mnie chodzi o te karmy dla psów zdrowych. Dla przykładu:
- karma bytowa
- karma wet. dla psów zdrowych
Jakie są róznice pomiędzy tymi dwoma liniami?
Mnie chodzi o te karmy dla psów zdrowych. Dla przykładu:
- karma bytowa
- karma wet. dla psów zdrowych
Jakie są róznice pomiędzy tymi dwoma liniami?
jutro odpisze na to pytanie szefowa naszego dziłu sprzedazy p.Marzenka Machnik cierpliwości do jutra jest na urlopie.
Witam
Na wstępie bardzo chciałam przeprosic ze to tak długo trwało,ale przypadkiem umknął mi ten post
Karmy vet size i size nutrition są karmai bytowmi ,karma size nutrition jest na rynku od dawna natomiast vet size pojawił się na rynku kilka lat temu jest to wersja ulepszona różnice są niewielkie ,ale są
vet size // size nutrition
kw omega6 3,1 // 2,7 działa na śerść i skóre
żelazo 245 // 220 mięśnie skóra
mangan 66 // 70
cynk 216 // 230
chlor 0,4 // 0,5
DZiękuję,,
POzdrawiam
Marzena Machnik
Na wstępie bardzo chciałam przeprosic ze to tak długo trwało,ale przypadkiem umknął mi ten post
Karmy vet size i size nutrition są karmai bytowmi ,karma size nutrition jest na rynku od dawna natomiast vet size pojawił się na rynku kilka lat temu jest to wersja ulepszona różnice są niewielkie ,ale są
vet size // size nutrition
kw omega6 3,1 // 2,7 działa na śerść i skóre
żelazo 245 // 220 mięśnie skóra
mangan 66 // 70
cynk 216 // 230
chlor 0,4 // 0,5
DZiękuję,,
POzdrawiam
Marzena Machnik
Ja dalej tego nie rozumiem Myslalam ze tamte to starsza wersja
Witam serdecznie,
Jest to bardzo proste do zroumienia (tak w skrocie): karmy vet size sa nowsze i nieco ulepszone (a co za tym idzie nieco drozsze) od karm im odpowiadajacym w starszej lini size nutriton.
Karmy wizualnie mozna rozroznic po opakowaniach: linia size nutriton ma kolorwe opakowania, natomiast na opakowaniach karm lini vet size dominuje kolor bialy...
Pozdrawiamy,
Zespół Krakvet
Marek Batko
Jest to bardzo proste do zroumienia (tak w skrocie): karmy vet size sa nowsze i nieco ulepszone (a co za tym idzie nieco drozsze) od karm im odpowiadajacym w starszej lini size nutriton.
Karmy wizualnie mozna rozroznic po opakowaniach: linia size nutriton ma kolorwe opakowania, natomiast na opakowaniach karm lini vet size dominuje kolor bialy...
Pozdrawiamy,
Zespół Krakvet
Marek Batko
Ale linia vet size jest ogólnodostępna
w jednym ze sklepow internetowych przeczytalem, ze karma "vet size nutrition" zawiera skladnik "intensive color" wzmacniajacy barwe siersci. w jednum z powyzszych postow widac jedynie mala roznice jesli chodzi o omega6 (jesli to to). czy wiec "intensive color" to jedynie chwyt marketingowy?
i jeszcze jedno - czy obie karmy zawieraja DL-metionina w takiej samej ilosci?
z gory dziekuje, m.
i jeszcze jedno - czy obie karmy zawieraja DL-metionina w takiej samej ilosci?
z gory dziekuje, m.
Dobry wieczór
Zasadniczą różnicą jest iż karmy vet size posiadają l-tyrozynę ,która działa na wybarwienie śerści i ogólny wygląd oraz karmy vet size posiadają w swym skłdzie polifosforan sodu działający na zęby i dziąsła.
Dziękuję
Pozdrawiam
Marzena Machnik
Zasadniczą różnicą jest iż karmy vet size posiadają l-tyrozynę ,która działa na wybarwienie śerści i ogólny wygląd oraz karmy vet size posiadają w swym skłdzie polifosforan sodu działający na zęby i dziąsła.
Dziękuję
Pozdrawiam
Marzena Machnik
-
- Informacje
-