PURINA DOG CHOW czy to dobra karma???
Witam, moja psina Sznaucer mini, jadła Royalka, potem przestała go tolerowac, dostaje teraz Eukanubę, ale też nie jest jakoś zachwycona tą karmą, Pan ze sklepu z żywnością dla psa poradził mi Purinę Dog Chow, dla ras małych, ale porównałam cenę i wydaje mi się za tania, żeby była dobra, nie wiem czy słusznie, czy nie ???? Bardzo proszę o wszystkie za i przeciw jeśli chodzi o karmy.
Mój pies jadł a własciwie będzie jadł do jutra Dog chow z jagniecina. Złego słowa nie powiem. Może nie jest to karma wysokich lotów ale akurat ta nie jest barwiona, ma granulki róznej wielkości. Pies nie miał żadnych sensacji brzusznych. Cenowo przystepna.
Teraz zamówiłam Brita Light and senior bo moja suka to senior i troszkę po sterylizacji przytyła.
Wiem ze jest wiele lepszych karm ale jak ktoś ma kupic Chapi to niech lepiej w tej cenie kupi Dog chow.
Teraz zamówiłam Brita Light and senior bo moja suka to senior i troszkę po sterylizacji przytyła.
Wiem ze jest wiele lepszych karm ale jak ktoś ma kupic Chapi to niech lepiej w tej cenie kupi Dog chow.
Witam, dzięki za wszelkie odpowiedzi .Moja psina chyba domyśliła się, że czekają ją zmiany żywieniowe i zdecydowała, że jednak zostanie na Eukanubie z jagnięciną, zaczęła normalnie ją jeśc i przestała grymasic, pewnie nie potrwa to wieki, ale jeszcze chwilowo pozostaniemy na Eukanubie, skoro już nie leży po trzy dni w misce, a w razie kolejnych objawów niezadowolenia, będziemy coś zmieniac.
Pozdrawiamy Marzena i Demi
Pozdrawiamy Marzena i Demi
-
- Informacje
-