mały labrador
- angelus222
od kilku dni mam w domu 2-miesięczną suczkę rasy labrador. Daję jej suchą karmę Royal Canin dla małych labradorków. I nie wiem co z mokrym jedzeniem? bo gdy dostaje puszkę Animondy albo tackę vom festein to ma rozwolnienie. nie wiem czemu? i czy ona może jeść tylko suchą karmę? czy to jej wystarczy?
Zapewne u hodowcy jadła też tylko suche, i dlatego ma rozwolnienie jak jej podajesz. Ja nigdy swoim psom nie podawałam żadnych konserw, i tego typu rzeczy. Od małego jechały na suchym. Jak chciałam im coś urozmaicić to dostawały przekąski w stylu ser biały, kość z mięsem sparzona, jakieś warzywko...
Sucha karma w zupełności wystarczy.
Swoją drogą to dziwne że hodowca nie poinformował cię jak najlepiej żywić takiego malucha!
Sucha karma w zupełności wystarczy.
Swoją drogą to dziwne że hodowca nie poinformował cię jak najlepiej żywić takiego malucha!
- angelus222
Hodowca mówił mi tylko coś o suchej karmie.
Więc już zawsze będzie tak reagować na mokre jedzenie? czyli nie muszę jej dawać mokrego?
Więc już zawsze będzie tak reagować na mokre jedzenie? czyli nie muszę jej dawać mokrego?
-
- Informacje
-