karma dla wybrednego psa

Dyskuje na temat prawidłowego żywienia psów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Gabrysia_gda

30 marca 2008, 20:12

mam problem z wyborem karmy dla mojej 1,5 rocznej beagielki. ciagle skaczemy z karmy na karme!pies po jakims czasie jedzenia jednej karmy nudzi sie i nie chce jesc wcale. wiem,ze nie mozna jej tak rozpiszczac i teraz postanowilam sie z tym rozprawic i oprocz tego co ma w misce nic jej nie dawac. i tak od 3 dni nic nie je. raz tylko rozgrzebala smietnik i zjadla jakas resztke ,ale tak siedzi obrazona i ciagle spi.wiem,ze pies sam sie nie zaglodzi,ale boje sie o nia bo zamiast szlec jak zwykle wiekszosc czasu przesypia. nie wiem co robic. odpuscic czy glodzic?
a druga sprawa prosze o porade w sprawie doboru odpowiedniej karmy dla takiego psa. czy sa jakies suche karmy ktore oprocz tego ze sa jakosciowo dobre to jeszcze zasmakuja psu przyzwyczajonemu do wybrzydzania??chce jeszcze dodac,ze w ostatnim czasie pies niestety jadl podlej jakosci karme tesco food z tacki i frolig chrupki,ale to bylo jedyne co jej odpowadalo!teraz to juz nic nie je tylko czeka az cos spadnie komus zeby to zjesc.
chce dodac,ze kiedys wyproboealam juz rayal canin ecanube hillsa i nic z tego. nawet jak do nas trafila to nie jadla tej karmy...
help
Gość

01 kwietnia 2008, 14:03

Fitmin jest często wybierany przes pieski wybredne..:-)
Angelika&NANETTE

11 maja 2008, 12:36

Miałam taki sam problem.I zdecydowałam się na podawanie gotowanego jedzenia. Wejdź na przyklejony:...najlepsza karma<strona 37-39> i tam sa porady i do karmy i do sposobu przyzwyczajania psa do suchej...
ODPOWIEDZ
  • Informacje